Record de viteza pe Autostrada A1 Timisoara – Nadlac. ”Ma bucur ca esti in viata!”, l-a dojenit politistul Valer Kovacs pe un tanar care ”zbura” la volanul unui Audi

Politistul Valer Kovacs a surprins, astazi, cu radarul, pe Autostrada A1 Timisoara – Nadlac, un conducator auto care, probabil, facea un test de viteza cu un autoturism Audi si mergea cu nu mai putin de 229 km/h. ”Ma bucur ca esti in viata!”, l-a dojenit politistul de la Brigada Autostrazi, parinteste, pe soferul teribilist care devenise un adevarat pericol pentru ceilalti participanti la trafic.


Apoi i-a explicat ce ar putea pati daca se loveste de un TIR, la viteza rrestva, i-a aplicat sactunile de rigoare si s-u despartit cu o strangere de mana.

Ma bucur ca esti in viata! Acestea au fost primele mele cuvinte pe care i le-am rostit acestui tanar sofer care a fost “top speed” pe ziua de azi cu viteza de 229km/h.

I-am explicat riscurile de a face slalom printre TIR-uri si ce se poate intampla daca se loveste la viteza aia, cum se va dezintegra corpul lui in zece directii diferite de nu il va putea recunoaste familia lui. A inteles mesajul meu, cel putin asa cred.

Noi nu suntem dusmanii vostri, aia trebuie sa intelegeti toti. Misiunea noastra prioritara este viata voastra, a tuturor. Daca voi murit, pentru noi se cheama misiune esuata. Nu ne mareste nimeni salariul daca aducem o roaba de amenzi, nu ne face nimeni statuie. Noi suntem ai vostri, ai societatii romanesti.

La final, si-a primit sanctiunea cu seninatate, am plecat impacati fiecare, dupa o strangere de mana, din care sper ca a inteles ceva bun. Ajutati-ne sa va protejam viata! Aveti grija de voi!“, este mesajul postat de Valer Kovacs, politist pe viata, pe contul sau de Facebook. (V.E.)

2 thoughts on “Record de viteza pe Autostrada A1 Timisoara – Nadlac. ”Ma bucur ca esti in viata!”, l-a dojenit politistul Valer Kovacs pe un tanar care ”zbura” la volanul unui Audi

  1. Si el , kovacs de ce merge cu motorul fara casca si niciun fel de Echipament ? L-am vazut personal cu motoreta lui cu steagul Romaniei. Inteleg ca vrea sa arate ca e deasupra legii ai are capul gol. Rusine ipocritule, da-ti amenda

  2. La poză , in rest ……și mai din când în când o ” zicere ” cu tâlc .. su nu ne uite lumea .

Leave a Reply