Topul Firmelor din Judetul Timis, la cea de-a 28-a editie. Evenimentul va fi difuzat pe TVR Timisoara, in data de 19 noiembrie (P)

A devenit deja o traditie ca printre cele mai importante evenimente de business ale anului sa se numere Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis, sarbatoarea celor care si-au respectat angajamentul la excelenta.


Laureatii sunt stabiliti conform unei metodologii unice si unitare la nivel national care imbina criterii de eligibilitate ce tin de activitatea desfasurata in exercitiul financiar precendent.

Clasamentul pentru anul 2020 reuneste 11.214 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un numar de 33.995 care au depus bilantul contabil in termen legal. Dintre acestea, sunt evidentiate 1.793 firme care au reuşit sa se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, grupe şi clase de marime. Totodata, 160 firme care s-au clasat pe unul din primele trei locuri in ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenta.

La fel ca si la editiile precedente, CCIA Timis acorda premii si distinctii speciale pentru realizari de exceptie in diferite domenii de activitate.

Tinand cont de contextul pandemic, ceremonia de premiere a companiilor se va filma in perioada 25 – 29 octombrie 2021, cand in intervalul orar 11.00-16.00 firmele laureate sunt asteptate la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bvd. Eroilor de la Tisa nr. 22) pentru inmanarea premiilor in cadru festiv, momentul fiind filmat pentru fiecare laureat in parte.

Evenimentul integral va  fi transmis in premiera in data de 19 noiembrie, cu incepere de la ora 19.00, pe un post regional de televiziune, pe platformele on-line si paginile de facebook ale partenerilor media, pe paginile de Facebook ale CCIAT si CRAFT si pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Totodata, in zilele care urmeaza evenimentului, vor fi transmise stiri si imagini din seara Galei pe posturi regionale si nationale de televiziune.

Informatii suplimentare pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Topul integral cu firmele clasate poate fi consultat online la adresa:  http://top.cciat.ro/top.php. (I.P.)

 

Leave a Reply