Continua inscrierile in programul Go Local, prin care compania IULIUS sustine antreprenorii locali! (P)

Esti un antreprenor local cu visuri indraznete? Faci lucrurile cu pasiune, iar produsele tale sunt autentice si de calitate? Inscrie-te in programul Go Local, iar IULIUS o sa iti fie alaturi in debutul tau intr-un proiect de retail de mari dimensiuni! Compania IULIUS a lansat, la inceputul lunii septembrie, campania de sprijin pentru antreprenorii locali – Go Local.


Programul este dedicat antreprenorilor autohtoni care isi doresc sa fie prezenti in unul dintre proiectele dezvoltate de compania IULIUS. Inscrerile se fac pe www.iuliuscompany.ro/golocal, iar business-urile selectate vor beneficia de un pachet de sustinere personalizat.

Intotdeauna apreciem oamenii cu vise mari, increzatori si pentru care nimic nu pare imposibil.

De aceea, IULIUS a lansat, la inceputul lunii septembrie, campania de sustinere a antreprenorilor locali – Go Local – unde, pana acum, in cadrul ansamblurilor mixed-use de regenerare urbana Iulius Town Timisoara si Palas Iasi, dar si in intreaga retea Iulius Mall din Cluj-Napoca, Iasi si Suceava au fost inscrise o varietate de business-uri, care au impresionat prin conceptele autentice.

Daca vrei sa faci si tu parte din comunitatea antreprenorilor curajosi, inscrie-te accesand www.iuliuscompany.ro/golocal si poti scrie Iulius Town la adresa business-ului tau! Programul se adreseaza micilor antreprenori din regiunile in care grupul IULIUS opereaza, care nu au mai fost prezenti in centre comerciale sau mall-uri.

Daca afacerea ta trece de procesul de selectie, vei beneficia de un pachet complex de sustinere, personalizat, care cuprinde: scutire temporara de la plata chiriei, flexibilitate la durata contractului, dar si de campanii de promovare si consultanta integrate.

Criteriile care stau la baza procesului de selectie sunt: coerenta proiectului, conceptul inovator, capacitatea de dezvoltare a business-ului si de adaptare la asteptarile consumatorilor, dar si viabilitatea economica si increderea candidatului in propriul business.

Indiferent ca ai o cafenea, o florarie, bacanie sau un salon de infrumusetare, toate business-urile pot face parte din mixul de chiriasi prezenti in Iulius Town Daca vrei sa iti cresti afacerea, sa iti diversifici paleta de clienti si sa beneficiezi de sprijinul si know how-ul specialistilor din cadrul echipei Iulius Town, inscrie-te in programul Go Local, accesand: www.iuliuscompany.ro/golocal!

Leave a Reply