Timisoara gazduieste Campionatul National de Judo Veterani. Printre concurenti, si fostul antrenor al “mascatilor” de la Politia Timis

Academia de Judo Timisoara organizeaza, in acest weekend, in Sala “Constantin Jude”, doua competitii indelung asteptate de iubitorii acestui sport: sambata, 09.10.2021, are loc Campionatul National de Judo Veterani, iar, duminica, 10.10.2021, se desfasoara competitia Judo for Kids “Constantin Ali Bogdan” Cup.


“Prin aceste doua concursuri dorim sa readucem judo-ul timisorean la nivel national: a trecut prea multa vreme de cand nu s-au mai organizat competitii de acest nivel in orasul nostru”, ne-a comunicat avocatul Cosmin Tepes, presedintele Academia de Judo Timisoara.

Campionatul National de Judo Veterani este prima competitie destinata veteranilor organizata la Timisoara si a ajuns la cea de-a treia editie.

Printre veteranii timisoreni se numara Dan Pandur, dublu campion mondial de judo veterani, campion european de judo veterani si castigator al multor alte competitii de acest tip.

De asemenea, Timisoara se poate mandri si cu alti participanti  la competitiile internationale destinate veteranilor printre care mai amintim pe Salcianu Stelica, Claudiu Balint, Gheorghe Farcas, fostul antrenor al “mascatilor” de la IPJ Timis. Campionatul National de judo Veterani este o competitie destinata practicantilor cu varste cuprinse intre 30 si +80 de ani.

Judo For Kids “Constantin Ali Bogdan” Cup este o competitie destinata copiilor si se doreste a fi, deopotriva, un Memorial al profesorului si antrenorului de judo Constantin “Ali” Bogdan, maestrul care a introdus judo-ul in Timisoara. Competitia are caracter international, la Timisoara fiind asteptati duminica sportivi din mai multe tari. (I.P.)

Leave a Reply