Premiera in Romania: brandul Skechers a inaugurat o locatie si cu articole vestimentare, in Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Town a completat mixul de retail care promoveaza un stil de viata activ prin inaugurarea magazinului Skechers, lider mondial pe segmentul de incaltaminte pentru sportivii de performanta. Astfel, brandul care de peste 25 de ani se afla in continua miscare a adus, in premiera in vestul tarii, articole sportive recunoscute si apreciate la nivel international si piese exclusive de imbracaminte potrivite unei vieti dinamice. De asemenea, produsele asigura un mers sanatos, fiind concepute impreuna cu medici specializati in Ortopedie.


La doi ani de la inaugurarea sa, Iulius Town continua sa puna la dispozitia clientilor branduri internationale emblematice.

Recent, la parterul Iulius Mall s-a deschis magazinul Skechers, marca de incredere a sportivilor de performanta, care ofera incaltaminte pentru toate activitatile de zi cu zi, de la joggingul de dimineata, pana la plimbarea relaxanta de seara.

Pantofii sport sunt creati pentru a oferi protectie, iar talpa Memory Foam va asigura confortul de care piciorul are nevoie pe parcursul intregii zile sau in timpul unui antrenament, avand in acelasi timp un stil modern, usor de asortat. Cu siguranta vei gasi ceva potrivit tie, deoarece, daca iti doresti ceva casual, poti alege dintre ghetele calduroase sau espadrilele comode. In plus, si copiii vor indragi brandul american, deoarece pantofii cu talpa luminoasa le ofera ocazia sa se remarce la fiecare pas.

De asemenea, pentru un antrenament de calitate, Skechers te echipeaza din cap pana in picioare. Brandul iti pune la dispozitie imbracaminte sportiva cu tesaturi lejere si proprietati speciale ale materialelor, precum respirabilitate, capacitatea de eliminare a umezelii si uscarea rapida a echipamentului.

In final, elementul ce completeaza o tinuta, atat sport, cat si casual, il reprezinta ceasurile trendy, realizate din silicon si rezistente la apa, disponibile in varianta analog, pentru un look clasic, dar si digital, pentru un look modern.

Trendy sau sport si pentru orice sezon, in noul magazin Skechers din Iulius Town vei gasi produsele de care ai nevoie pentru orice ocazie! (I.P.)

Leave a Reply