SOC. S-a stins din viata si Lia Moise, fiica regretatului cantaret banatean Petrica Moise, care a fost inmormantat in urma cu cateva zile

Fiica regretatului solist de muzica populara banateana Petrica Moise s-a stins din viata, la zece zile dupa moartea tatalui ei, la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”din Timisoara.


Lia Moise, interpreta de romante, care a aparut in cateva spectacole alaturi de tatal ei, s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 si a fost internata in stare grava la spitalul de la Padurea Verde. La fel ca tatal ei, cu care si locuia, in localitatea de langa Timisoara, Chisoda, nu era vaccinata.

Starea ei s-a inrautatit de la zi la zi, mai cu seama dupa ce a aflat ca tatal ei a trecut in nefiinta. In ciuda eforturilor medicilor, Lia Moise nu a mai putut fi salvata.

“La numai 51 de ani anuntam plecarea la cele vesnice a celei care a fost nimeni alta decat Lia Moise, fiica maestrului nostru drag Petrica Moise, cel care, recent, ne-a lasat un gol imens in suflete. Vestea este cu atat mai trista pentru toti banatenii si nu numai. Vesnica pomenire in imparatia lui Dumnezeu”, este anuntul dureros postat pe Grupul Popular Banatean. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

Leave a Reply