Sportivii de la Academia de Judo Timisoara si-au dominat adversarii la Campionatul National rezervat veteranilor si la Cupa “Constantin Ali Bogdan”. VEZI lista medaliilor

Campionatul National de Judo Veterani gazduit, in ultimul weekend, de capitala Banatului, a confirmat inca o data clasa luptatorilor care se pregatesc la Academia de Judo Timisoara. Dupa cum ne-a comunicat avocatul Cosmin Tepes, presedintele acestui club de elita al judo-ului romanesc, au participat sportivi de la 26 de cluburi din toata tara, cel mai in varsta fiind Toth Petru, 63 de ani, de la Academia de Judo Timisoara.


In urma disputelor de pe tatami, luptatorii Academiei de Judo Timisoara au obtinut patru titluri de campioni nationali, prin Mihai Bataraga, categoria 100 kg, Cosmin Tepes, categoria 90 kg, Ovidiu Petromoneant, categoria +100 kg, si Petru Toth, categoria 81 kg.

De asemenea, Valentin Nistor, categoria 100 kg, a cucerit medalia de argint, iar Iosif Ludvig, categoria 81 kg, si Silviu Buzatu-Goanta, categoria +100 kg, au urcat pe treapta a III-a a podiumului, cu medalii de bronz.

In cadrul aceleiasi reuniuni sportive, a doua zi, s-a desfasurat si Cupa “Constantin Ali Bogdan”, rezervata copiilor. Au participat sportivi de la 12 cluburi din Romania si 2 cluburi din Republica Moldova. Cel mai tanar participant, Ludvig Filip, 4 ani.

Iata rezultatele obtinute de sportivii care au reprezentat Academiei de Judo Timisoara, fiind pregatiti de sensei Dan Pandur, Cosmin Tepes si Iosif Ludvig:

  • Ludvig Amalia, Kaszta Luka, Irhasiu Maria, Iosza Gabriel, medalii de aur;

  • Ludvig Filip, Ludvig Bianca, Blajin Fabian, Chis Raul, Tautzenberger Anya, Ciprian Popa, Ilcau Alesia si Gruita Maia, medalii de argint;

  • Blajin Alexandru, Barsan Radu, Muntean Marc, Pop David, Paslaru George si Ciausu Alexandru, medalii de bronz.

“Multumim sponsorilor care au contribuit si ne-au sprijinit la organizarea celor doua competitii precum si Centrului de Proiecte al Primariei Timisoara pentru finantarea acestui proiect”, ne-a transmis Cosmin Tepes, Academia de Judo Timisoara. (C.R.)

Leave a Reply