Frigoglass Romania renaste din propria-i cenusa! Fabrica de frigidere de langa Timisoara si-a reluat activitatea de productie, dupa incendiul devastator din iunie, care a mistuit toate halele si spatiile de birouri

Dupa incendiul devastator din noaptea de 5/6 iunie 2021, care a transformat fabrica de frigidere Frigoglass de langa Timisoara intr-un morman de fiare, cenusa si tabla calcinata, conducerea companiei a anuntat, astazi, ca activitatea de productie s-a reluat, intr-o hala inchiriata.


Potrivit unui comunicat de presa, reprezentantii Frigoglas spera ca fabrica sa fie reconstruita rapid si sa devina operationala la sfarsitul anului viitor.

Iata comunicatul Frigoglass:

Frigoglass anunta ca a reluat activitatea de productie, conform planificarii, luni, 4 octombrie 2021, in cadrul unei linii de asamblare amplasata intr-o hala inchiriata din cadrul Platformei Industriale Incontro din Timisoara. Reluarea productiei survine dupa incendiul devastator al fabricii de echipamente frigorifice in iunie 2021.

Compania Frigoglass este ferm decisa sa pastreze un numar cat mai mare de angajati pentru a le asigura clientilor sai echipamente premium de refrigerare, precum si sa asigure o reconstructie rapida a fabricii sale, care se doreste sa devina operationala in trimestrul al patrulea din 2022.

Echipa de conducere Frigoglass Romania isi exprima recunostinta fata de angajati, furnizori si autoritati locale pentru sprijinul acordat in reluarea rapida a activitatii de productie in Romania”. Reamintim ca Frigoglass Romania, fabrica undee lucrau peste 1000 de angajati, produce frigidere pentru cele mai mari branduri de bauturi din lume. (I.P.)

Leave a Reply