Seful Politiei Locale Timisoara, pus la zid de liderul PSD Timis. “Executa orbeste ordinele politice ale primarului, aducand cu militienii vechiului regim!”

Directorul interimar al Politiei Locale Timisoara, Domasnean-Urechiatu Dumitru, este pus la zid de liderul PSD Timis, Alfred Simonis, dupa ce a decis sa inchida Beraria 700 pentru o perioada de 14 zile. “Din pacate, seful interimar al Politiei Locale, Dumitru Domasnean, executa orbeste ordinele politice ale primarului, aducand tot mai mult cu militienii din vechiul regim!”, este acuzatia deputatului Alfred Simonis, care atrage atentia ca si alti oameni de afaceri care nu au cotizat la campania electorala a primarului Dominic Fritz pot fi pedepsiti, chiar si cu legea in mana, de Domasnean-Urechiatu Dumitru.


Politistul care, in 2016, s-a pensionat din fruntea Politiei Rutiere Timisoara, iar un an mai tarziu a castigat un concurs si a fost “integrat” ca sef adjunct la Politia Locala. Imediat dupa ce Dominic Fritz a ajuns primar al Timisoarei, Tuti Domasnean – cum mai este cunoscut de vechii prieteni, printre care si Ionut Nasleu, fostul consilier de securitate al fostului primar – a fost promovat in functia de director executiv…

“Tot mai multi oameni de afaceri din oras se intreaba daca si cand le va veni si lor randul sa fie vizitati si amendati de Politia Locala pentru ca nu au cotizat in campania USR si a lui Dominic Fritz! Dan Dinu afirma public ca Dominic Fritz i-ar fi solicitat o sponsorizare in campania electorala, el a refuzat si ca totul miroase a razbunare personala. Localul plateste lunar primariei o chirie de 10 000 de euro”, mai spune Alfred Simonis, atragand atentia ca Politia Locala Timisoara s-a transformat in ciomagul administratiei neo-marxiste a orasului de pe Bega.

“Oamenii de afaceri din Timisoara, care si asa traverseaza o perioada economica foarte grea, nu au un partener, ci un adversar in primarul orasului: platesc cele mai mari taxe si impozite locale; obtin foarte greu documentatiile legale in primarie; sunt amendati, iar afacerile lor sunt inchise daca indraznesc sa critice administratia neo-marxista sau ciomagul acesteia, Politia Locala Timisoara!”, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Locale Timisoara, Beraria 700 a fost inchisa, timp de doua saptamani, ca sanctiune pentru poluarea fonica, dupa ce s-au aplicat doua amenzi succesive… (V.E.)

One thought on “Seful Politiei Locale Timisoara, pus la zid de liderul PSD Timis. “Executa orbeste ordinele politice ale primarului, aducand cu militienii vechiului regim!”

  1. Țuții si Cristina directoarea din umbra primarilor , eterni pe functii , schimba taberele dupa interese .

Leave a Reply