Ludovic Orban a cerut demisia lui Citu din fruntea PNL si l-a atacat virulent pe presedintele tarii. “Este vinovatul de declansarea crizei politice!”

Ludovic Orban a cerut, miercuri, demisia lui Florin Citu din fruntea PNL si a lansat un atac fara precedent la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a somat ”sa inceteze bataia de jos la adresa romanilor”.


Orban a adaugat ca impreuna cu Citu ar trebui sa plece si liberalii care l-au sustinut.

Am spus din capul locului ca vinovatul de declansarea unei crize politice e Klaus Iohannis. Ambitia bolnava de a controla numirile procurorilor si de a impune la sefia PNL un om care nu mai are nici o sansa sa fie premier sunt cauzele care au dus la criza politica.

Solicit public demisia din functia de premier a lui Florin Citu. A demonstrat ca nu are nici o urma de responsabilitate si a execuat ordinele politice. E o frana in calea negocierilor pentru o majoritate”, a declarat Ludovic Orban.

“Presedintele sa isi aduca aminte ca e presedintele Romaniei. Sa renunte la ambitia bolnava. Il somez sa nu isi mai bata joc de romani si sa inceapa consultarile in seara asta sau chiar maine. Vreau sa afirm raspicat ca nu mai vreau sa fiu complice la nici un proiect care face rau Romanei, care pleaca de la Florin Citu sau Klaus Iohannis”, a spus Orban. (Mara Ion)

Leave a Reply