Senatoarea Diana Sosoaca, indurerata dupa moartea misterioasa a duhovnicului ei, preotul Daniel Macris. “Azi trebuia sa-mi dea informatii extrem de importante. N-a mai apucat”

Senatoarea Diana Sosoaca a postat pe Facebook un mesaj in care deplange moartea subita a preotului Daniel Macris, fostul ei duhovnic. In varsta de 40 de ani, acesta a fost gasit fara suflare in locuinta sa, in dimineata zilei de marti, 19 octombrie, fara ca nimic sa anunte aceasta tragedie.


Preotul Macris era cunoscut in mediile care contesta pandemia COVID-19, participand la numeroase manifestatii unde erau lansate mesaje anti-vacciniste.

Pentru voi, covidiotii: Nu avea Covid! Avea ceva ce voi nu aveti: creier si inima! Pentru toti cretinii care comentati, innebuniti de carcalacul care v-a luat mintile, Parintele Macris a fost gasit inert in casa dimineata. Avea 40 de ani, sanatos tun.

Intamplator este parintele meu duhovnic, cel mai bun prieten al meu, cel mai bun consilier al meu, omul care ne-a fost cel mai aproape in ultimul an si jumatate. Eu sunt nasa fetitei lui cele mici. Azi trebuia sa imi dea informatii extrem de importante. Nu a mai apucat. Se pare ca actiunea din Spitalul Marius Nasta a deranjat sistemul.

Pentru voi, idiotilor, imbecililor, care ati facut din covid un tel in viata si va raportati la o boala mai ceva ca la Dumnezeu, sper sa va ia Ala rau pe toti, pentru ca din cauza unor inutili ca voi, s-a ales praful de lumea asta. Dispareti!” (M.I.)

Leave a Reply