Galerie FOTO. Momente de respiro acompaniate de nuantele aramii ale naturii, in Iulius Gardens Timisoara (P)

Zilele de toamna au cuprins in atmosfera lor orasul, dar si Iulius Gardens, ce ofera un peisaj magic si care trezeste in oameni o sensibilitate ce a stat parca ascunsa intreaga vara. Explozia de nuante aramii si lumina aurie a soarelui indeamna la relaxare, la plimbari lungi care iti permit sa te conectezi cu natura si iti incanta ochii si simturile cu cele mai frumoase experiente vizuale.


Pe langa spectacolul naturii, te poti bucura si de timp liber la terasele cafenelelor tematice cu priveliste spre parc, iar cei mici se pot distra in aer liber.

Nuantele rosiatice si aurii ale frunzelor au imbracat Iulius Gardens intr-o ambianta de poveste. Vremea te incurajeaza la o plimbare pe aleile de promenada, fie alaturi de persoana draga tie, fie impreuna cu prietenii.

Povestile voastre vor fi acompaniate de muzica ambientala si de peisajul oferit de tei, cedri, fagi, artari, stejari, brazi, pini si duzi ornamentali, care si-au schimbat culorile vibrante cu cele melancolice. Totodata, copacii indecisi daca in verde, galben sau rosu le sta cel mai bine creeaza cadrul perfect pentru poze creative si pentru o pauza de la grijile cotidiene.

Insa, relaxarea si plimbarile din parc pot fi armonios impletite si cu o experienta culinara internationala, propusa de terasele din Iulius Gardens ori alaturi de o cafea calda sau un ceai aromat si cartea preferata.

Si pentru ca sezonul rece iti ofera posibilitatea sa experimentezi cu diverse tinute, ai toate motivele sa-ti actualizezi wishlist-ul cu cele mai frumoase articole: rochii, bluze, fuste, pantaloni, sacouri si jachete.

Magazinele din Iulius Mall te intampina cu articole de imbracaminte in trend, incaltaminte, produse de ingrijire, accesorii si tot ce ai nevoie pentru un look impecabil. Programul provizoriu al Iulius Mall, in aceasta perioada, este 10.00 – 21.00, de luni pana duminica, inclusiv. (I.P.)

Leave a Reply