De ce calitati ai nevoie ca sa castigi la jocurile de noroc?

Oricine poate juca jocuri de noroc, nu e asa? Multe jocuri, precum pariuri sportive si pariuri baschet au reguli simple, si in cateva minute poti deja sa plasezi primul tau pariu.


S-ar putea sa castigi imediat, datorita a ceea ce se numeste norocul incepatorului, dar nu vei avea noroc de fiecare data. Ce calitati trebuie sa iti cultivi pentru a castiga cat mai mult la jocurile de noroc?

O atitudine de castigator

Pentru a avea succes, este necesar sa iti construiesti ceea ce in engleza se numeste „mindset”. Asta presupune sa iti definesti un scop si sa pui la punct o serie de strategii care sa te duca in punctul dorit. Planul tau ar trebui sa includa pasi precum alegerea unui joc cu sanse mai mari de castig, acumularea a cat mai multe informatii utile despre acel joc si monitorizarea rezultatelor. Suna destul de banal, dar este important sa ai un plan bine pus la punct daca vrei sa castigi.

Cunostinte de matematica de baza

Nu e nevoie sa fii un geniu al matematicii ca sa stii cum functioneaza jocurile de noroc. Poate ca matematica ti-a dat fiori in timpul scolii, dar acum este momentul sa o folosesti in favoarea ta. Intelegerea unor concepte precum „marginea casei” si cote de pariuri este cruciala ca sa poti aplica cele mai bune strategii de joc.

Gestionarea rulajului de bani

Aceasta aptitudine de natura financiara este importanta deoarece daca nu ai niciun ban nu mai conteaza absolut deloc cat de mari sunt sansele tale de profit. Sa spunem ca faci un pariu cu cineva sa dati cu banul. Tu alegi cap si primesti 200 de lei in cazul in care castigi, dar trebuie sa dai 100 de lei daca pica pajura. Degeaba ai facut un pariu foarte bun daca nu ai acei 100 de lei. Oricat de imens ar fi avantajul, fara rulaj nu ai cum sa joci!

Gandire analitica

Pentru a ajunge un jucator de succes ai nevoie sa acumulezi mai multe cunostinte, si in acelasi timp sa stii cum sa le folosesti. Tocmai asta presupune gandirea analitica, sa intri in contact cu diverse concepte, dar si sa fii capabil sa le utilizezi pentru a crea niste strategii de joc folositoare. Vrei sa iti imbunatatesti gandirea analitica? Exerseaza si joaca cat mai mult, de preferat utilizand versiuni gratuite ale jocurilor de noroc.

Spirit de observatie

Ai urmarit vreodata un joc de  poker, fie si intr-un film? Jucatorii isi studiaza adversarii cu atentie si vaneaza orice gest sau reactie ce dureaza o fractiune de secunda pentru a ghici ce carti le-au picat. Dealerii, de asemenea, pot fi tradati de gesturi si astfel sa ofere informatii valoroase care ar trebui sa ramana secrete. Asadar, fii atent la ce fac ceilalti participanti la un joc de noroc.

Rabdare

Probabil ca nu este joc in lumea asta in care rabdarea sa nu joace un rol important. Ca jucator de jocuri de noroc, e posibil sa treci printr-un lung sir de pierderi pana sa iti intri din nou in mana. Ai putea fi tentat sa iei decizii pripite si astfel sirul de ghinioane sa continue mult si bine.

Memorie

Imbunatatirea memoriei este foarte importanta pentru jocurile de noroc. Pur si simplu, trebuie sa tii minte ce miscare a facut mai devreme oponentul tau si sa ai o evidenta a strategiilor care functioneaza si a celor care mai mult te fac sa pierzi.

Ai calitatile unui castigator sau mai ai de munca? (I.P.)

Leave a Reply