Una dintre cele mai mari constructii LEGO® din Europa, expusa in Iulius Town Timisoara (P)

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa poti cuprinde cu privirea un intreg oras, in doar cateva minute? Weekend-ul acesta, Iulius Town gazuieste una dintre cele mai mari expozitii realizate in intregime din piese LEGO® –„Brickenburg in My Town”. Aceasta se intinde pe 34 mp si cuprinde machete cu elemente ce recreeaza orase. Totodata, vor putea fi admirate si constructii tematice, ce aduc in prim-plan universul „Star Wars”, dar si „Arhipelagul Piratilor”.


In perioada 5 – 7 noiembrie 2021, la etajul Iulius Mall, zona Intersport, pasionatii de LEGO® vor descoperi o intreaga capodopera. „Orasul” este una dintre cele mai mari constructii din piese LEGO® din Europa si are aproximativ 20 mp.

Aceasta cuprinde elemente specifice zonelor urbane: cladiri impresionante, trenulete, carusele, muzee, zone pietonale, automobile, roata panoramica, locuri de joaca, magazine, piste de biciclete si multe altele. Fragmente din aceasta expozitie au fost prezentate la evenimente internationale din Danemarca, Olanda, Austria, Ungaria si Serbia. Vino impreuna cu cei dragi si descoperiti impresionantul univers LEGO®! Accesul este gratuit.

„Brickenburg in My Town”  cuprinde si o zona dedicata fanilor seriei Star Wars, unde sunt expuse reproduceri din piese LEGO® ale navelor spatiale si vehiculelor care apar in filme.

Daca uneori fredonezi linia melodica de la „He`s a pirate” si ai vazut cu sufletul la gura seria Piratii din Caraibe, cu siguranta sectiunea „Arhipelagul Piratilor”, din cadrul, „Brickenburg in My Town” este pe gustul tau. Corabii, epave, adaposturi, fortificatii, pestera comorilor si alte elemente specifice te vor surprinde in Iulius Town.

Vino in Iulius Town sa vezi constructiile din LEGO® realizate de catre membrii Asociatiei Brickenburg! (I.P.)

Leave a Reply