Profil de magistrat! Cine este procuroarea sexy delegata in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a doamnei Pitrop Beatrice Cristina, procuror la aceasta unitate de parchet, incepand cu data de 01.11.2021, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.


Hotararea a fost votata in unanimitate de membrii Sectiei pentru procurori, dupa cum apare mentionat pe siteul CSM, si nici nu se putea altfel, cata vreme Pitrop Beatrice Cristina este una dintre cele mai sexy procuroare din Constanta, iar fotografiile sale provocatoare au adunat sute de like-uri pe contul sau de socializare.

De altfel, in urma acestei numiri si a fotografiilor care circula cu Beatrice Pitrop, postate chiar de aceasta pe contul sau de Facebook, telefonul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta suna incontinuu, inca de a doua zi de dimineata, iar in unitatea de parchet nu s-a mai vorbit decat despre „performantele estetice” ale noului sef adjunct.

„Am sunat-o pe Beatrice Pitrop pentru a-i cere un CV, pentru a o intreba care sunt dosarele importante instrumentate de-a lungul carierei sale si ce obiective profesionale are din noua functie pe care o detine incepand de ieri. Ne-a inchis telefonul si ne-a spus „N-am niciun punct de vedere”, doar cand a auzit cine sunt, inainte de-a apuca sa formulez vreo intrebare”, a scris jurnalista Floriana Jucan in publicatia pe care o conduce.

Intre timp, Beatrice Pitrop si-a sters contul de pe reteaua de socializare. „Frumos profil de magistrat!”, mai spune Floriana Jucan, jurnalista care, in urma cu mai multi ani, a fost implicata intr-un rasunator scandal amoros, soldat cu rechemarea de la post a diplomatului strain Jean-Pierre Vettovaglia, ambasadorului Elvetiei la Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply