Jaf la drumu’ mare! Un taximetrist a fost aruncat din masina de un client violent, care a fost capturat de politisti doar dupa ce s-a facut uz de arma

Un barbat de 32 de ani a fost retinut de politistii din Botosani dupa ce, marti, a lovit un taximetrist si a fugit cu masina acestuia, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Botosani, Delia Neniscu.


Potrivit sursei citate, barbatul comandase o cursa cu autoturismul care circula in regim de taxi si in localitatea Suharau l-a agresat pe sofer, l-a determinat sa coboare si apoi si-a continuat cursa cu masina acestuia.

Agresorul, care este din judetul Constanta, a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, oprindu-se abia dupa ce a produs un accident. La scurt timp, el a coborat din masina si a fugit pe camp. Politistii au fost nevoiti sa faca uz de arma pentru prinderea fugarului.

“Echipajul de politie directionat la fata locului a depistat in trafic autovehiculul pe un drum satesc din apropierea localitatii Smardan si a pornit in urmarirea acestuia, avand semnalele acustice si luminoase in functiune. Soferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate in mod repetat, continuandu-si deplasarea pana in momentul in care a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in impact cu un mal de pamant.

Ulterior, barbatul a abandonat vehiculul si a fugit pe un camp. Politistii au pornit in urmarirea acestuia, executand zece focuri de avertisment, in plan vertical, fara a rezulta victime sau pagube materiale. In scurt timp s-a reusit prinderea sa, acesta fiind imobilizat si apoi identificat”, a transmis Delia Neniscu.

Barbatul este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply