Ofiter de politie prins drogat la volan! Comisarul sef Nicu Tanase, seful Politiei Rurale Rovinari, a cazut la „examenul” Drugtest

Un ofiter de politie de la IPJ Gorj a fost depistat pozitiv, in aceasta dimineata, la o testare privind consumul de substante interzise. Comisarul sef Nicu Tanase, 43 de ani, seful Sectiei Politie Rurala Rovinari, a fost oprit la un filtru rutier instituit de colegii sai de la Serviciul Rutier, pe raza orasului Rovinari, si rugat sa sufle in Drugtest.


Ofiterul s-a aratat de acord, iar aparatul de detectie a consumului de substante psihoactive a indicat la una dintre substante, recomandarea unor analize de laborator, fapt pentru care barbatul a fost condus la o unitate spitaliceasca pentru recoltarea de probe biologice.

Intrucat anterior testarii acesta condusese autoturismul personal pe raza orasului Rovinari, in cauza, a fost intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta unor substante psihoactive.

IPJ Gorj a confirmat informatia legata de folosirea Drugtestului la Politia Rovinari si a depistarii comisarului sef, anuntand ca testarea soferilor in trafic a fost organizata in baza unui planului de actiune intocmit la nivelul conducerii inspectoratului.

Paradoxal, dupa cum au dezvaluit unele surse din politia gorjeana, Nicu Tanase ar fi cerut unui echipaj de la Serviciul Rutier sa vina la Rovinari sa ii testeze pe unii subordonati, pe motiv ca respectivii ,,sunt drogati”. Unul dintre subalterni ar fi spus cu subinteles ca este de acord sa sufle in Drugtest, doar daca sufla si seful sau… (G.I.)

Leave a Reply