Tragedie rutiera pe o sosea din Timis! 2 morti si 10 raniti, dupa rasturnarea unui vehicul in care erau transportati migranti

Un accident rutier extrem de grav s-a produs, in aceasta seara, pe soseaua care leaga localitatile Biled si Iecea Mica, din judetul Timis, in care a fost implicat un autoturism de 5 locuri in care erau transportati mai multi migranti.


Potrivit purtatorului decuvant al ISU Timis, tragedia a fost anuntata la ora 17,35, iar la fata locului s-au deplasat de urgenta o autospeciala de prima interventie, o autospeciala de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospeciala de transport personal si victime multiple si 16 pompieri.

De asemenea, la locul impactului de pe sosea s-au deplasat si voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis si SVSU Jimbolia, dar si patru ambulante.

„In eveniment sunt implicate 12 persoane, dintre care 2 victime decedate si 10 persoane ranite. Victimele sunt de sex masculin, cetateni straini. Sunt preluate de echipajele medicale, urmand a fi transportate la spital”, ne-a mai comunicat Elena Megherea.

Soferul masinii in care erau inghesuiti transfugii a disparut de la locul accidentului, pe campul din jur, astfel ca un elicopter a fost trimis sa survoleze zona pentru a-l gasi cat mai repede pe fugar. (V.E.)

Leave a Reply