In Iulius Town Timisoara ai parte de „Bucurii pe loc”: trei weekend-uri de Black Friday, cu reduceri de pana la 80%! (P)

Ai gasit online puloverul perfect, ai plasat comanda, a ajuns la tine, insa marimea nu ti se potriveste si acum trebuie sa faci retur? #MaiBineVeneaiLaIulius! La Iulius Town, ne propunem sa iti oferim cat mai mult timp pentru sesiuni de shopping cu „Bucurii pe loc” si fara ganduri de „Lasa ca vor fi ok la anul…”. Ti-am pregatit trei weekend-uri de Black Friday, catalog online actualizat constant si oferte de nerefuzat!


Vineri, 12 noiembrie 2021, incepe maratonul de Black Friday in Iulius Town, unde „Bucuriile sunt pe loc”, nu aduse in 4-5 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Timp de trei weekend-uri (12 – 14 noiembrie; 19 – 21 noiembrie si 26 – 28 noiembrie) esti asteptat de brandurile tale favorite cu reduceri de pana la 80%, la o gama variata de produse (marimi, culori, dar si modele)! 

Consulta catalogul online, care este actualizat in fiecare zi de joi, si fii la curent cu ofertele propuse de magazinele din Iulius Town!

Pregateste-te pentru „deals of the year„! Nissa te asteapta cu promotii de pana la 80%, iar Motivi, U.S. Polo Assn. si House afiseaza preturi reduse la jumatate. Creeaza-ti outfit-ul de sarbatori cu piese vestimentare in tendinte: paltoane lungi, bluze oversized si jeans confortabili, toate intr-un mix de texturi: blana, piele intoarsa si catifea! Consulta catalogul online sa vezi ofertele brand-urilor din Iulius Town!

Anul acesta, cizmele lungi sunt „back on the map” si nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta! CCC si Ecco Shoes au promotii, iar Anna Cori iti pregateste reduceri de pana la 60%. Descopera reducerile din locatiile de profil si ai „Bucurii pe loc”!

Iarna aceasta se poarta natural beauty, iar locatiile cu produse cosmetice din Iulius Town te asteapta cu oferte de nerefuzat. Sephora are reduceri de pana la 30% la gama de parfumuri, seturi de make-up si produse de skincare, iar MAC Cosmetics afiseaza solduri de pana la 50%. Sezonul acesta tinutele perfecte sunt accesorizate, iar Sabrini, bijuteria GIA, Meli Melo, Parfois si Swarovski s-au pregatit cu oferte tentante la o varietate de bijuterii.

Daca esti pasionat de lectura, Carturesti are promotii, iar daca design-ul interior este un hobby, la Kitchen Shop ai oferte de pana la 70%. Si brandurile dedicate copiilor s-au pregatit cu promotii de pana la 40%, iar restaurantele din Iulius Town iti pun pe masa oferte delicioase.

„Stay close” si verifica in fiecare joi catalogul online, sa vezi ultimele oferte din cele trei weekend-uri de Black Friday din Iulius Town!

Leave a Reply