Salonul Industriei Usoare de la Timisoara, la o noua editie 2021. Peste 50 de companii din toata tara isi vor expune marfurile la CRAFT (P)

In perioada 24 – 28 noiembrie 2021, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste o noua editie a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala traditionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.


 

La eveniment si-au anuntat participarea peste 50 de companii din intreaga tara, producatori si comercianti, care vor expune spre vanzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, bijuterii si gablonturi etc. – la preturi accesibile pentru toate categoriile de cumparatori.

Targul de produse traditionale din exterior va intampina vizitatorii cu dulciuri de casa, produse apicole, articole de artizanat, produse de carmangerie, unitati de alimentatie publica.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10- 20, iar duminica, intre orele 10 – 18.

Intrarea publicului este libera. Expozitia se desfasoara cu respectarea normelor de siguranta si securitate impuse de restrictiile in vigoare. (I.P.)

Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea  – organizator expo.

Leave a Reply