Greu de defaimat! Sorin Grindeanu a devenit o tinta pentru grupurile de interese din Transporturi, dupa vehicularea numelui sau ca posibil viitor ministru

Perspectiva ca social-democratul Sorin Grindeanu sa preia conducerea Ministerului Transporturilor, in urma negocierilor dintre PNL si PSD, a declansat un intreg arsenal de atacuri la adresa politicianului banatean, menit a-l discredita si a-i diminua sansele la numirea in aceasta demnitate publica.


Strategia distructiva a celor ce se simt amenintati de venirea prim-vicepredintelui PSD la varful Transporturilor a fost denuntata de senatorul Ion Mocioalca, care se intreaba retoric – cui ii este frica de viitorul ministru.

Parlamentarul din Caras-Severin sustine candidatura lui Sorin Grindeanu la Ministerul Transporturilor, despre care spune ca este cea mai buna solutie.

„Nimeni nu-i poate reprosa nimic din punct de vedere profesional sau moral lui Sorin Grindeanu. Faptul ca un om cu CV-ul si experienta sa vine sa ajute intr-un moment greu, este de aplaudat”, spune Ion Mocioalca, criticand campania media sponsorizata prin care se contesta posibilia desemnare a fostului premier in functia de ministru al Transporturilor.

„Simultan cu campania media, o serie de grupuri de interese a inceput sa faca presiuni. Si ma refer la grupurile de interese din Ministerul Transporturilor, CFR, de la Aeroportul Otopeni si alte aeroporturi din tara, care au intrat in fibrilatii cand au auzit ca Grindeanu va fi ministru. Am inteles ca anumite companii din cadrul acestui minister fac deja organigrame, crezand ca se eternizeaza pe posturi sau ca cel putin sase luni, Sorin Grindeanu nu va putea schimba nimic. Mai mult, se cauta sprijin politic pentru viitor la diversi lideri grei din PSD. Eu nu pot decat sa ii urez mult succes si sa il asigur de tot sprijinul meu”, a anuntat Mocioalca, citat de presa locala din Resita.

Principalele atacuri la adresa lui Sorin Grindeanu se refera la emiterea OUG 13, imediat dupa preluarea mandatului de premier, care permitea „ciopartirea” legilor justitiei, insa acelasi premier a semnat OUG 14, prin care s-au securizat aceleasi legi ale justitiei. (Mara Ion)

Leave a Reply