PE SURSE. Inspectorii ISC verifica daca spargerile dispuse de primarul Horia Bugarin la cladirea Primariei Dumbravita nu au afectat rezistenta cladirii

Dupa un an de mandat la carma administratiei locale din Dumbravita, una dintre cele mai bogate comune din Romania, primarul Horia Bugarin a adunat mai multe critici din partea celor ce l-au votat, decat osanale. Situatie explicabila, oarecum, cata vreme provine dintr-un partid al carui tel politic, slogan de campanie, este salvarea Romaniei. USR…


Ce a reusit sa salveze Bugarin in Dumbravita inca nu se stie, pentru ca lista cu realizari este secretizata, insa cetatenii din comuna vad in fiecare zi ce nu a reusit sa mentina macar la nivelul fostei administratii. In primul rand, curatenia in localitate lasa de dorit, dupa cum se poate vedea si cu ochiul liber.

Apoi, sub pretextul restrictiilor pandemice, contribuabilii sunt tinuti la gemulet, in frig, pntru a-si plati darile si a depune acte, in timp ce colegii de partid stiu codul de la intrarea in primarie.

Mai mult, pentru a-si spori confortul in zona biroului, Horia Bugarin a dispus anumite modificari structurale de interior la imobilul primariei, care vor fi verificate de catre Inspectoratul de Stat in Constructii.

„Controlul pe teren a fost anuntat chiar pentru maine, cand se va verifica daca spargerile dispuse de primar, fara autorizatie, nu au afectat structura de rezistenta a cladirii. Este vorba despre construirea a doua ferestre si o unei intrari, usa, pentru reinventarea accesului in primarie.

Un alt control al inspectorilor de la ISC este asteptat saptamana viitoare, in urma unui denunt, intrucat se reclama ca vila primarului nu este intabulata, ceea ce inseamna ca nu se platete impozit pe proprietate, iar piscina din curte ar fi construita fara autorizatie. Daca aceste nereguli se confirma, Horia Bugarin este pasibil de sanctiuni severe”, ne-a dezvaluit o sursa din Primaria Dumbravita.

Reamintim ca, dupa cum a scris deja presa locala, primarul din Dumbravita mai trebuie sa raspunda pentru retragerea administratiei locale din doua proiecte cu finantari europene, fiind vorba despre renuntarea inexplicabila la cateva milioane de euro. (Mara Ion)

Leave a Reply