Politistul sindicalist Valer Kovacs, dupa accidentul de azi, de pe autostrada A1 Deva – Nadlac: Permisul celor care circula pe contrasens ar trebui anulat definitiv

Politistul sindicalist Valer Kovacs se arata revoltat dupa accidentul rutier produs, azi, pe autostrada A1 Deva – Nadlac, de un sofer care a condus pe contrasens, soldat cu ranirea usoara a patru persoane, si propune ca pentru asemenea abateri rutiere permisul de conducere sa fie anulat definitiv.


Reamintim ca, azi-dimineata, un Opel a lovit un Mercedes, pe A1, in dreptul localittii Giarmata, dupa ce soferul Opelului a gresit calea de acces pe autostrada si a intrat pe contrasens. In opinia politistului, daca masinile se loveau frontal, existau putine sanse ca vreuna din cele cinci persoane care circulau in cele doua autoturisme sa scape cu viata.

„Doamna cu coasa in negru doar a zambit, azi. Dumnezeu nu i-a dat voie sa termine lucrarea”, metaforizeza Valer Kovacs.

Iata textul publicat de politist pe grupul de Facebook denumit Politisti pe viata:

„O bucata de oglinda retrovizoare, o janta de roata sparta, o valiza maro, un aervetel cu sange, un rulment, o planetara rupta, o anvelopa…

In cateva fractiuni de secunda, au zburat toate pe autostrada A1 Deva-Nadlac la ora 06:30, in aceasta dimineata langa Timiaoara. “Doamna cu coasa” in negru doar a zambit azi. Dumnezeu nu i-a dat voie sa termine lucrarea.

A doua sansa la viata au primit azi cinci suflete in doua autoturisme care au fost la limita de a se izbi frontal pe o sosea de mare viteza.

Asa se intampla cand circuli pe contrasens, din diferite motive, nu-i nici nu vreau sa detaliez. Pentru asemenea fapte, permisul de conducere ar trebui anulat definitiv fara drept de apel.

Dar cine aude aceste lucruri?! Guvernul e preocupat cu alte activitati. Acestea nu sunt prioritati de interes national. Cum se impart ministerele, cine prinde functii… atiti voi… bataia pe “ciolan”…

Daca era frontal impactul, nu scapa nimeni cu viata. M-am bucurat ca Dumnezeu nu a permis acest lucru sa se intample ai cei implicati in eveniment sa considere un “bonus” la viata ai sa pretuiasca fiecare secunda ramasa.

Nu mergeti niciodata pe contrasens ai apreciati fiecare clipa din timpul vostru ramas. Intr-o secunda pot zbura toate ai jocul se termina. A doua sansa la viata, Este un bonus primit de la Dumnezeu.” (G.I.)

Leave a Reply