VIDEO Ultimele restrictii anti-Covid arunca Austria in aer! Sindicatul politistilor a anuntat ca NU sustine lockdown-ul persoanelor nevaccinate, care „ucide libertatea”

La doar cateva zile dupa ce cancelarul austriac Alexander Schallenberg a hotarat sa izoleze persoanele nevaccinate, politicienii si sindicatele au anuntat o revolta de proportii impotriva acestei masuri de ucidere a libertatii, unica in lume. Politicienii si sindicatele fac apel la o revolta masiva impotriva masurii lockdown-ului persoanelor nevaccinate, pe care au numit-o „ucidere a libertatii”.


In premiera absoluta, Armata si Politia au anuntat ca vor lua parte la protest, scrie inpolitics.ro. De asemenea, Politia si Armata, prin sindicatele lor, au anuntat ca refuza sa controleze permisul de sanatate impus de guvern in numele „libertatii si demnitatii umane” si se vor alatura unei ample demonstratii impotriva izolarii obligatorii pe 20 noiembrie, la Viena.

Presedintele Sindicatelor Social Democrate (FSG) si al Sindicatului Politiei, Hermann Greylinger, nu lasa nicio indoiala, intr-un interviu, legat de imposibilitatea politiei de a efectua aceste verificari, potrivit saptamanalului Wochenblick.

De asemenea, liderul Partidului Libertatii (FPÖ), Herbert Kickl, a cerut o mega-demonstratie pe 20 noiembrie la Viena. La scurt timp, presedintele Uniunii Fortelor Armate austriece (FGÖ), Manfred Haidinger, a urmat exemplu si a anuntat ca se alatura initiativei intr-o scrisoare publicata pe 14 noiembrie. Ei intentioneaza sa „apere drepturile si libertatile fundamentale”, FGÖ mai precizand ca „toata lumea” este autorizata sa demonstreze, chiar si in situatii de lockdown.

Manfred Haidinger (FGÖ) adauga in scrisoarea sa: „Mentionam prin prezenta ca participarea la adunari este un drept legal deosebit de protejat si ca este luat in considerare si in proiectul de ordonanta disponibil in prezent. Participarea si calatoria in toata Austria sunt permise”. Asta, desi persoanele nevaccinate sunt sfatuite sa calatoreasca cu transportul privat.

Scrisoarea aminteste, in cele din urma, ca „interzicerea unei intalniri planificate de cetateni, precum si interzicerea intrunirii partidelor politice au fost recunoscute ca ilegale” de catre Curtea Administrativa din Viena.

Presedintele Sindicatelor Social Democrate (FSG) si al Sindicatului Politiei, Hermann Greylinger, nu a lasat nicio indoiala, intr-un interviu, ca politia se simte in imposibilitatea de a efectua aceste verificari, potrivit saptamanalului Wochenblick. Este o palma usturatoare pentru guvernul care, potrivit presei austriece, creeaza din ce in ce mai multa panica. (G.G.)

Leave a Reply