Al doilea weekend cu reduceri de pana la 80%, „Bucurii pe loc” si #faracomenziratate, in Iulius Town Timisoara! (P)

Ai stat treaz toata noaptea sa prinzi oferta cea mai buna, insa stocul s-a terminat in doar cateva minute si nu ai mai cumparat nimic? Vino in Iulius Town si sigur o sa fie #FaraComenziRatate! Continuam maratonul de Black Friday, cu „Bucurii pe loc!” si oferte de pana la 80%, la brandurile tale favorite! Consulta catalogul online si descopera toate promotiile!


Daca nu ai apucat sa iti achizitionezi piesele statement pentru sezonul rece, te asteptam in Iulius Town! Weekend-ul acesta aduce a doua sesiune cu reduceri de pana la 80% de Black Friday. Catalogul online este actualizat in fiecare zi de joi, pentru ca tu sa fii mereu la curent cu cele mai noi promotii din Iulius Town.

Casele internationale de moda au dat tonul, iar brandurile s-au conformat celor mai noi tendinte! Paltoane cu diferite croieli, geci din piele sau piele intoarsa, puloverele tricotate sau din casmir, pantalonii din denim si trenciurile sunt piesele de baza care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba pentru o iarna stylish. Mango, Bigotti, D`S Damat, House, Nissa si alte branduri te asteapta in Iulius Town cu reduceri de pana la 80% la colectiile de sezon si nu numai!

Pe langa un outfit perfect, ai nevoie si de o pereche de incaltaminte trendy. Anna Cori, Ecco, Pantoful Galben, Skechers si Tamaris s-au pregatit cu oferte de pana la 60% la cizme inalte, bocanci, botine, dar si modele metalizate si western. Intra pe site-ul Iulius Town si vezi ofertele magazinelor!

Sezonul acesta stralucirea este un alt must have, iar Sabrini, Be In Time, Kultho si Vetter au redus preturile cu pana la 40% la bijuterii, ceasuri si inele de logodna. Obtine un look glamorous, cu produsele de skincare reduse cu pana la 50% de la NYX, Sabon, Inglot si Gerovital.

Daca vrei sa iti decorezi casa pentru sarbatori sau sa adopti un stil nou de design interior, locatiile de profil din Iulius Town au reduceri de pana la 60%. Consulta catalogul online si vezi ce branduri participa in campania de Black Friday!

#faracomenziratate in al doilea weekend de Black Friday si cu „Bucurii pe loc!” in Iulius Town! (I.P.)

 

Leave a Reply