Carmen Obirsanu, avocata familiei cantaretului Petrica Mitu Stoian, face acuzatii de malpraxis la adresa medicilor care l-au tratat pe artist

Avocata Carmen Obarsanu, angajata de familia cantaretului Petrica Mitu Stoian in procesul civil declansat cu cadrele medicale care l-au tratat pe artist inainte de deces, face acuzatii grave la adresa angajatilor Clinicii Nera, pe care-i acuza de malpraxis.


„Acolo a fost un cumul de malpraxis incepand cu clinica unde s-a completat fisa bolnavului. Ulterior, dupa ce s-a intamplat evenimentul, s-a completat fisa, asa rezulta din declaratia medicului.

Fisa aceea medicala nici nu a fost completata. Asa cum apar datele, e clar ca a fost contrafacuta (fisa medicala). Niciodata o analiza nu este cu doua valori. Ori are 2, ori are 3, va spun despre INR.

Medicul a citit pe Internet ca valoarea pentru fibrilatii este intre 2 si 3 si a trecut si dansul pe fisa 2 linioara 3. Au fost nereguli foarte grave. Categoric au fost sterse probe! Ganditi-va in urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mitu Stoian trebuia sa faca o analiza. Acela este INR-ul.

In situatia lui Mitu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Pai daca nu ai analiza in fata, tu iei aproximativ ca asa ti-a spus pacientul?”, a declarat Carmen Obarsanu, avocata familiei lui Petrica Mitu Stoian, in direct la Romania TV. Sa mai spunem ca, inainte de a fi numita in functia de judecator la Judecatoria Timisoara, dupa care a intrat in avocatura, Carmen Obirsanu a profesat, cativa ani, ca asistenta medicala intr-un spital din sudul tarii. (V.E.)

Leave a Reply