PMP Timis se organizeaza din mers! Omul de afaceri Nelu Balas, ales vicepresedinte al Consiliului Executiv Judetean, iar Catalin Regea, presedinte interimar al PMP Timisoara

Presedintele interimar al PMP Filiala Timis, Clement Negrut, a convocat sedinta Colegiului Judetean al PMP Timis, care a avut loc in 21 noiembrie. In cadrul intalnirii, la propunerea presedintelui Clement Negrut, in functia de vicepresedinte in Consiliul Executiv Judetean a fost validat omul de afaceri Balas Nelu. De asemenea, Regea Catalin a fost propus si votat in functia de presedinte interimarar al organizatiei PMP Timisoara.


Colegiul Judetean a decis constituirea unui grup de lucru pe chestiuni de organizare, care va fi coordonat de domnul Balas Nelu.

In ceea ce priveste situatia politica, presedintele interimar Clement Negrut a adus clarificari referitoare la planul de dezinformare al PNL, privind fuziunea prin absorbtie a PMP cu PNL.

In acest context, a fost prezentat mesajul presedintelui PMP, Cristian Diaconescu. “Cata vreme am mandatul primit de la colegii mei, PMP-ul va fi de sine statator”, a precizat liderul national al PMP.

Datorita luptelor interne si a intelegerilor cu PSD, PNL s-a deconectat practic de la valorile de dreapta si de la propriul electorat. Romanii au votat in decembrie 2020 sa scape de PSD, nu pentru alianta cu PSD, oferind PNL increderea pentru a face o coalitie de dreapta cu care sa guverneze 4 ani si nu cateva luni, dupa care sa provoace cea mai mare criza politica din ultimul deceniu.

Aceasta criza politica a fost generata de PNL si USR, plini de orgolii, incapacitate de dialog, incapatanare si dezinteres pentru romani. In plina pandemie si criza energetica, au dus Romania intr-o directie extrem de periculoasa. USR face parte din familia progresist-europeana, adica curent neo-marxist care s-a pozat ca partid de centru-dreapta, cand de fapt, in realitate sunt de stanga. In aceste zile, Romania traieste cea mai mare dezamagire a dreptei din era postdecembrista.

PMP este singurul partid din Romania, creditat tot mai mult de catre romani si care poate reprezenta dreapta. Din punct de vedere organizational, PMP este un partid deschis.

Ii invitam pe toti cei de buna credinta si care impartasesc valorile de dreapta sa se alature echipei noastre. De asemenea facem apel catre toti membrii PMP sa nu intre in capcanele unor promisiuni desarte. PMP este singura forta de dreapta care poate sa-i reprezinte pe romani, iar PMP Timis este o mare familie de prieteni. (Biroul de presa al PMP Timis)

Leave a Reply