Roata panoramica a sosit la Iulius Town Timisoara. Cel mai vesel targ de iarna isi deschide portile sambata, 27 noiembrie (P)

Roata Panoramica a ajuns la Iulius Town Timisoara si a fost montata in parcarea VIP. Toti cei care doresc sa admire orasul de sus si sa se bucure, in acelasi timp, de spiritul Craciunului, sunt asteptati, incepand de sambata, 27 noiembrie 2021, la Iulius Town.


Venita in premiera la Timisoara, roata este una dintre atractiile targului „WINTER IN MY TOWN”, care va include si casute cu bunatati de sezon si idei de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un autodrom, un carusel rotativ cu lanturi, o Piata de Brazi si cornere tematice perfecte pentru fotografii pe Instagram.

Roata are o inaltime de peste 30 de metri, 18 gondole a cate 4 locuri fiecare, iar o sesiune „in aer” dureaza aproximativ 10 minute.

Programul artistic din zilele de weekend, sustinut de ansambluri de muzica si artisti locali,  precum si elementele de decor, patine, skiuri de lemn, sanii, butuci de lemn si mii de luminite, sunt elemente care vor reda atmosfera magica a sarbatorilor de iarna.

Targul „WINTER IN MY TOWN” va fi deschis in perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022, in intervalul orar 14:00 – 21:00, de luni pana vineri, si intre 12:00 – 21:00, sambata si duminica. (I.P.)

Leave a Reply