UniHack. Hackathon international pentru studenti si elevi organizat de Liga AC Timisoara

Liga AC (Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Timisoara) oganizeaza cea de-a treia editie a hackathon-ului international UniHack, ce va avea loc in perioada 3 – 5 decembrie 2021, in format online, toti cei interesati, din toate colturile lumii, avand posibilitatea de a participa.


UniHack este o competitie dedicata atat studentilor, cat si elevilor de liceu, pasionati de IT, oferind acestora un cadru de dezvoltare si invatare intr-un timp scurt.

Participantii vor fi grupati in echipe de maximum 5 persoane si vor avea la dispozitie 48 de ore pentru a concepe si implementa solutii software sau hardware pentru probleme civice, sub indrumarea unor mentori experimentati si a reprezentantilor companiilor partenere.

In functie de tema si tehnologiile folosite, proiectele se vor incadra intr-unul sau mai multe dintre cele trei track-uri: Digital Education, Smart Urban Mobility si Smart City.

Cele mai reusite si inovatoare proiecte vor intra in cursa pentru premiile fiecarui track, oferite de catre sponsori, iar premiul cel mare, in valoare de 2.000 euro, va fi acordat de catre organizatori.

Dupa cele doua editii anterioare care au fost de succes, anul acesta sunt asteptati din nou participanti dornici sa-si dovedeasca ingeniozitatea in domeniul IT si rapiditatea cu care gasesc solutii la probleme de actualitate, din confortul casei lor.

Inscrierile se fac la https://unihack.eu, unde se pot gasi si mai multe informatii despre eveniment. (I.P.)

Leave a Reply