A inceput targul „WINTER IN MY TOWN”! Vino si tu la Iulius Town Timisoara! (P)

Mii de luminite, distractie in Roata Panoramica, casute cu bunatati, vin fiert cu scortisoara, cadouri pentru cei dragi si multe, multe zambete. Targul „WINTER IN MY TOWN” a transformat parcarea VIP intr-un loc feeric, plin de energie pozitiva, si te asteapta zilnic, pana pe 16 ianuarie 2022.


Cel mai vesel targ de iarna si-a deschis oficial portile, iar magia sarbatorilor a cuprins intregul ansamblu Iulius Town. Vrei sa iei o pauza de la cotidian si sa te bucuri din toata inima, asemeni unui copil in ziua de Craciun? Visezi sa te relaxezi la un vin fiert cu scortisoara? Cauti un cadou inedit, realizat cu drag pentru cineva drag? Vrei sa te pregatesti din timp pentru masa in familie cu preparate traditionale? Cel mic isi doreste sa il intalneasca pe Mosu’ in persoana? Vrei sa admiri luminitele altfel decat pana acum? Cauti un brad nici prea scund, nici prea inalt?

Targul de iarna de la Iulius Town are de toate pentru toti, fiind locul unde te vei bucura din plin de aromele de sarbatoare, de colinde si de decoratiunile festive.

Roata Panoramica este una dintre cele mai reprezentative imagini ale targurilor de Craciun de pretutindeni, iar cel de la Iulius Town nu face exceptie. Copii si adulti deopotriva sunt invitati sa admire luminile de Craciun de sus si sa se imbarce intr-o plimbare emotionanta, la peste 30 de metri inaltime. Adaugati autodromul si caruselul cu lanturi pe lista si voia buna este asigurata!

Dupa atata distractie, sigur vi s-a facut foame, asa ca dati o fuga pana la zona de food trucks! Tucano, Kings Bistro, Wrap n Roll, Bun Bun, Foodie si Clatita Hoinar au incins focul si au pregatit burgeri, hot dogs, wraps, pljeskavica, clatite si alte delicii.

„Casuta prieteniei”, „Sezi si bea!”, „E timp de celebrare”, „Barul lui Rudolph”, „Kurtos kalacs, igen!”, „Ciocolata copilariei”, „Pravalia cu bunataturi”, „Delicii turcesti”, „Fructe de mare de nu te saturi”, „Deserturi ca la mama acasa”, „D’ale gurii pofticioase”, „Sfoara in tara” si „Baklava Crasi”. Suna amuzant, asa e? Dar stati sa gustati bunatatile pregatite aici zilnic.

Va fi greu sa va hotarati si sa alegeti intre: mancare la ceaun, dulciuri de casa, langosi, Kurtos Kolacs, ciocolata, turta dulce, cheesecake, gogosi, branzeturi, carnati si alte produse traditionale. Oricine stie ca nu e targ de iarna fara vin fiert cu mirodenii. Ceaiuri aromate, cafea aburinda sau limonada calda sunt tot atatea optiuni de savurat.

Casutele albe, impodobite cu luminite, ascund adevarate comori si multe idei simpatice de cadouri. Descopera produse artizanale si suveniruri la: „Brizbrizuri cu fler”, „Moale, caldicel”, „Tin de cald cu bucurie”, „Plutesc de veselie”, „De manuri pictate”, „Adunate din popor”, „Miere minunata”, Blop, „Lavanda, levantica”, „Boom! Sarbatoare si magie”, „Atelierul Creativelo” si Biju biju!

Pentru fotografii cu #winterinmytown si multe „inimioare” de la prieteni, veniti la cornerele instagramabile special amenajate!

Colindele vor rasuna mereu din difuzoare, iar in weekend-uri vor avea loc momente muzicale, dansuri, teatru de papusi, parade ale personajelor din povestile de iarna, intalniri cu Mos Craciun, Craciunita sau Craiasa Zapezii si multe alte surprize.

In plus, pe 1 decembrie, sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei. Vizitatorii vor primi cadou stegulete, iar de la ora 16:00, pe scena din zona targului sunt programate spectacole de fanfara TM Harmony, dar si cantece patriotice dedicate Marii Uniri si dansuri din zona Banatului, oferite de orechestra, solistii si dansatorii Ansamblului Junii Timisului.

Targul va fi deschis pana pe 16 ianuarie 2022, in intervalul orar 14 – 21, de luni pana vineri, si intre 12 – 21, sambata si duminica. Accesul in cadrul targului „WINTER IN MY TOWN” se face pe baza certificatului verde. (I.P.)

 

Leave a Reply