Recital Andra, la deschiderea Parcului Craciunului din Timisoara! Consiliul Judetean Timis incearca sa mute centrul de atractie al sarbatorilor de iarna la Muzeul Satului (P)

Sambata, 4 decembrie, la Muzeul Satului Banatean, se va deschide primul Parc de Craciun din vestul tarii. Evenimentul a fost conceput sa acopere doua segmente orare, unul dupa-amiaza, iar cel de-al doilea seara, pana la ora 21.


Dupa pranz, de la ora 14, familiile sunt asteptate la activitati culturale, promenada si miscare in aer liber, iar seara, startul la distractie se va da dupa ora 17,30, cand pe scena vor urca artisti pop apreciati de publicul timisean.

Lansarea oficiala a Parcului Craciunului va avea loc la ora 17, cu fanfara si salve de tun, completata pe parcursul serii de un show de lasere si de cel mai asteptat moment al serii: recitalul Andrei.

Programul Parcului Craciunului este unul echilibrat, cu momente artistice pentru toate gusturile si toate varstele, in weekend-urile viitoare, pe scena de la Muzeul Satului urmand sa concerteze nume sonore ale showbiz-ului precum Delia sau Adda.

Intrarea este libera si se face doar in baza certificatului verde, conform legislatiei in vigoare.

Finantat de Consiliul Judetean Timis, Parcul Craciunului este o sarbatoare a comunitatii timisene la care si-au adus aportul sase institutii de cultura: Muzeul National al Banatului, Muzeul National de Arta Timisoara, Muzeul Satului Banatean Timisoara, Teatrul pentru Copii si Tineret „Merlin”, Centrul de Cultura si Arta al judetului Timis, impreuna cu Biblioteca Judeteana Timis „Sorin Titel”.

In eveniment este implicata si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului, alaturi de Centrul Multifunctional Bastion si Biroul de Cultura al Consiliului Judetean Timis.

Parcul Craciunului va fi deschis de marti pana duminica, intre orele 11 – 21, in perioada 4 – 23 decembrie 2021, mai putin in zilele de luni. Aleea comerciantilor asteapta amatorii de cumparaturi de la ora 17 in timpul saptamanii si de la ora 15, sambata si duminica. Patinoarul, caruselul, trenuletul si masinutele tamponabile vor fi gratuite si accesibile de marti pana duminica, intre orele 11 – 21.

Programul complet al evenimentului poate fi gasit pe www.parculcraciunului.ro. (I.P.)
Leave a Reply