VIDEO Toate drumurile duc la Iulius Town Timisoara, motiv pentru care parcarile sunt supraaglomerate! O soferita a sunat la 112 si a cerut interventia politiei, pentru a fi „eliberata” din parcare

O soferita care si-a facut cumparaturile, in aceasta dupa-amiaza, la centrul comercial Iulius Mall Timisoara, a sunat la 112 si a solicitat interventia urgenta a echipajelor de politie, pentru deblocarea cailor de iesire din parcarea subterana. Era panicata si la un pas de lesin…


Femeia, recent iesita din carantina Covid-19, a reclamat faptul ca asteapta de aproape o ora sa iasa din parcare, fiind la volan, prinsa in coada de masini de pe culoar, iar din cauza stresului si a senzatiei de claustrofobie a inceput sa aiba stari de ameteala.

Operatorul de la 112 i-a facut legatura cu sectia de politie care acopera zona Iulius Mall, de unde a primit asigurari ca un echipaj de politie rutiera va fi trimis la fata locului, insa acesta nu are competenta de a actiona intr-o parcare privata. Totusi, in aproape 15 minute de la apelul la politie, ca prin minune, sutele de masini au inceput sa se miste, iar culoarele parcarii au fost decongestionate.

„In aproape o ora, am inaintat doar cativa metri. Eram dispusa sa-mi las masina acolo, peste noapte, chiar, si sa plec cu un taxi, dar nu existau locuri libere. Pentru ca traim in Romania, soferii de pe calea principala de iesire, care circulau din dreapta, nu permiteau intrarea in rand si a celor de pe culoarele adiacente.

Sigur, aveau prioritate, dar in asemenea, situatii, in alte tari, se aplica principiul fermoarului: dupa o masina care are prioritate, trece una din lateral. Cei de la politie au fost amabili si au ajutat la rezolvarea problemei. La iesirea din parcarea Iulius Mall, in sosea, erau doua echipaje de politie care dirijau traficul. Si ca un repros celor ce se ocupa de parcarea Mall-ului: una dintre caile de iesire, din cele trei, era inchisa”, ne-a declarat femeia venita la shopping si care, pentru aproape o ora si jumatate, s-a simtit lipsita de libertate in parcarea centrului comercial. Aviz amatoarelor… (E.T.)

Leave a Reply