Iulius Town Timisoara iti ureaza „Sarbatori Nemaipomenite” si te rasplateste cu super premii! (P)

Cea mai efervescenta perioada din an se apropie cu pasi repezi, iar tu trebuie sa te asiguri ca ai cumparat daruri pentru toti cei dragi. Anul acesta, Iulius Town joaca rolul lui Mos Craciun si iti ofera sansa de a castiga un premiu care te va ajuta sa te relaxezi dupa agitatia de sarbatori – un scaun de masaj Komoder! Pana la extragerea marelui premiu, te poti destinde si cu o „terapie prin shopping” cu ajutorul voucherelor pe care le poti castiga pe loc!


„Sarbatori Nemaipomenite”, cu dulciuri, cadouri sub brad si premii atractive, din partea Iulius Town!

Pana pe 23 decembrie 2021, ai sansa de a castiga unul dintre cele 5.000 de premii instant: cecuri cadou si vouchere cu valori de pana la 100 de lei pentru sesiuni de shopping la magazinele din Iulius Mall, bauturi racoritoare, ursuleti de plus sau bilete la Roata Panoramica, pentru a vedea orasul de sus!

Pentru a putea castiga aceste premii, trebuie sa faci cumparaturi in valoare totala de minim 300 de lei din Iulius Mall si sa te prezinti, in aceeasi zi, la Centrul de Premiere situat in zona Centrului Informational din Iulius Town, unde vei invarti Roata Cadourilor, in varianta digitala.

Mos Craciun le ofera in fiecare an cadouri persoanelor cuminti si rabdatoare, iar Iulius Town ii urmeaza exemplul!

Pe 24 decembrie are loc extragerea pentru premiul cel mare: un fotoliu de masaj Komoder, cu 12 programe de masaj, comanda vocala si multe alte caracteristici speciale, care te va ajuta sa te relaxezi dupa toata agitatia sarbatorilor! Vodafone, Coca-Cola si Komoder sunt printre ajutoarele de nadejde, care aduc magia sarbatorilor de iarna!

„Sarbatori Nemaipomenite” si cumparaturi fericite, la Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply