Grav accident de circulatie la iesirea din Timisoara! Un conducator auto in varsta de 51 de ani a decedat, dupa ce a intrat pe contrasens

Sirul tragediilor rutiere de pe drumurile din Timis, care pare sa nu se mai opreasca, a continuat, in aceasta dupa-amiaza, cu un accident produs pe DN 59, la iesirea din Timisoara, pe soseaua catre Sag. In urma unei coliziuni in care au fost implicate trei masini, un barbat in varsta de 51 de ani a murit, iar altul, de 22 de ani, a fost ranit. Traficul rutier a fost blocat, pentru a fi efectuate masuratorile si cercetarea la fata locului de catre politistii rutieristi.


Potrivit unui comunicat al IPJ Timis, in accident au fost implicate 3 masini, iar prima coliziune a fost provocata de un sofer care a intrat pe contrasens.

„Politistii Serviciului Rutier Timis au fost sesizati sa intervina la un accident petrecut pe DN 59 – Calea Sagului, in care au fost implicate trei autoturisme, in care se aflau patru persoane. In urma verificarilor efectuate a reiesit faptul ca un barbat in varsta de 51 de ani a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Sag inspre municipiul Timisoara, iar la un moment dat a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un alt barbat, in varsta de 22 de ani, care circula regulamentar. In urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat intr-un alt autoturism care circula paralel cu acesta. Din nefericire, a rezultat decesul barbatului de 51 de ani si ranirea conducatorului auto de 22 de ani”, a transmis IPJ Timis.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. (V.E.)

Leave a Reply