Ce spune ministrul Lucian Bode despre atacul mafiot din localitatea suceveana Straja, unde a fost luata la tinta casa unui traficant de tigari

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a facut precizari despre atacul din localitatea Straja, judetul Suceava. Un dispozitiv exploziv a fost aruncat in curtea unui barbat cunoscut cu probleme penale. Lucian Bode sustine ca informatiile colectate pana acum indica faptul ca atacul ar fi legat de contrabanda de tagari din frontiera de Est.


„Pe masura ce vom reduce cercul de suspecti vom prezenta concluziile. Indicile din acest moment arata ca aceasta actiune are legatura cu contrabanda de tigari din frontiera de Est, din zona judetului Suceava, Botosani, avem un cerc de suspecti.”

Sursele din zona anchetei au dezvaluit ca proprietarul imobilului vizat de atacul cu bomba, Iosif Alexander, ar fi avut datorii mari la dealerii de tigari de contrabanda si a fost o actiune de intimidare facuta de creditori.

In casa era sotia barbatului, dar si copilul. Femeia s-a speriat si a sunat la 112, dand alarma. Barbatul a fost audiat si spune ca nu stie de ce i s-a intamplat acest atac. (V.E.)

Leave a Reply