Bucura-te de mai mult timp la shopping in intervalul orar 10 – 22, in ansamblul mixt Iulius Town Timisoara! (P)

Craciunul se apropie, iar vestea buna este ca Iulius Town are acum un nou program de functionare si este deschis zilnic, pana la ora 22. Dupa ce ai cumparat tot ce ti-ai propus din magazine, vino sa te bucuri de atmosfera magica a sarbatorilor de iarna la targul „Winter in my Town”, care te asteapta tot pana la 10 seara!


Lista Mosului este lunga, cu multe daruri de cumparat pentru intreaga familie, astfel ca trebuie sa stii ca, incepand de pe 9 decembrie 2021, ai mai mult timp pentru shopping. In contextul noilor masuri transmise de autoritati, ansamblul mixt Iulius Town va fi deschis in intervalul orar 10 – 22, de luni pana duminica.

Nu uita! Pana pe 23 decembrie 2021, poti castiga cecuri cadou si vouchere pentru sesiuni de shopping la magazinele din Iulius Mall, bauturi racoritoare, ursuleti de plus sau bilete la Roata Panoramica, pentru a vedea orasul de sus! Iar in Ajunul Craciunului, are loc extragerea pentru premiul cel mare: un fotoliu de masaj Komoder, care te va ajuta sa te relaxezi.

Cel mai vesel targ de iarna si-a extins si el programul si te asteapta in intervalul orar 14 – 22, de luni pana vineri, si intre 12 – 22, sambata si duminica. Mic sau mare, oricine are aici motive de bucurie: Roata Panoramica, food trucks cu preparate delicioase, casute cu bunatati de sezon si idei de cadouri,  autodrom si carusel rotativ cu lanturi, Piata de Brazi si foto cornere tematice.

Si pentru ca distratia nu este completa fara muzica, in zilele de week-end am pregatit multe surprize. Vineri, de la ora 17, DJ Neciu Florin si DJ ZoleeVee va asteapta cu muzica live. Sambata, de la ora 16, pe scena de la targ vor urca cei mai talentati prichindei de la Palatul Copiilor Timisoara.

Alte momente muzicale si colinde au pregatit si elevii Liceului de Arta „Ion Vidu”, cei ai Scolii de muzica Ramona Iatan si cei de la Incubatorul de Arte. De la ora 20,30, Ingrid va incheia seara de sambata cu cele mai frumoase cover-uri si cantece de iarna interpretate in stil jazz.

Duminica, de la ora 12, este timpul pentru teatru de papusi. De la ora 16,30, scena de la targul de iarna le va apartine micilor balerine de la DENISSE Ballet School, urmate de de orchestra, solistii si dansatorii Ansamblului Junii Timisului, care vor sustine un program de colinde si de dansuri traditionale. Alte melodii indragite de iarna vor fi interpretate, de la ora 19, de tanara solista Antonia Radulescu, iar energia de final de weekend va fi transmisa de DJ-ul Gabriel Todasca.

In plus, in fiecare sambata si duminica, in intervalul orar 17 – 20, copiii sunt invitati sa se distreze cu Spiridusii, Craiasa Zapezii, Omul de Zapada, Craciunita si Mascota Iulius Town!

Leave a Reply