Eugen Tomac se dezlantuie impotriva senatoarei Diana Sosoaca, dupa atacul asupra unei jurnaliste din Italia. „Acest personaj isteric a produs prejudicii de imagine uriase Romaniei!”

Europarlamentarul Eugen Tomac spune ca este socant si scandalos ce poate face emblema AUR si ca filorusa Sosoaca a produs prejudicii de imagine uriase Romaniei. In opinia sa, atacul la adresa presei este un grav atentat asupra democratiei, iar aceste derapaje trebuie sanctionate ferm si imediat


„Este socant si scandalos ce poate face emblema AUR. Filorusa Sosoaca, in mod sigur, i-ar fi intampinat cu lautari pe cei de la Sputnik. Acest personaj isteric a produs prejudicii de imagine uriase Romaniei. Atacul asupra unui jurnalist respectabil precum doamna Lucia Gorraci este de-a dreptul revoltator”, a scrie eurodeputatul pe pagina sa de Facebook.

„Pur si simplu, nu-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a-mi exprima indignarea fata de acest comportament rudimentar.
Atacul la adresa presei este un grav atentat asupra democratiei, iar aceste derapaje trebuie sanctionate ferm si imediat. Nu pot fi incalcate drepturi fundamentale doar pentru ca anumite personaje delireaza si dezinformeaza cu buna stiinta pentru a supravietui politic. Romania nu poate cadea in capcana populismului extremist care devine tot mai toxic”, avertizeaza Eugen Tomac. (Mara Ion)

Leave a Reply