Orice-ar fi, te vezi cu Mosul si anul acesta: Mos Craciun este prezent in Iulius Town Timisoara, dar si online! (P)

La Polul Nord este mare agitatie; elfii, zanele bune, chiar si renii s-au pregatit temeinic pentru cea mai frumoasa perioada a anului. Dupa atata munca, au reusit sa puna toate cadourile in sanie, iar Mosul a plecat mai devreme din Laponia. Pana pe 23 decembrie, cei mici il gasesc in Atriumul Iulius Mall, la brad, unde va discuta cu toti copiii. Elfii i-au reactivat si contul de Zoom, iar cei mici  se pot vedea si online cu el, accesand site-ul https://www.moscraciunexista.ro/.


Mesaj importat de la Mos Craciun!

Ho-ho-ho, dragii Mosului! Anul acesta ne intalnim la Iulius Town sa povestim despre faptele bune pe care le-ati facut, sa vedem ce poezii si cantecele stiti, dar si sa imi spuneti ce va doriti sa gasiti sub brad.

Va astept vineri, 17 decembrie, de la ora 17 pana la ora 20sambata si duminica, in intervalele orare 12 – 14 si 18 – 20. Ca sa pot ajunge la toti copiii cuminti, in perioada 20 – 23 decembrie, o sa fiu prezent in Iulius Town de la ora 17, pana la ora 20. Joi, 23 decembrie, o sa fie ultima zi in care o sa ma mai gasiti in jiltul de la bradul din Atrium, pentru ca voi pleca sa impart cadouri, bucurie si speranta in intreaga lume!

La sfatul Doamnei Craciun, ne vom putea vedea si anul acesta online. Elfii au reactivat contul de Zoom si au actualizat platforma https://www.moscraciunexista.ro/.

Daca esti deja in vacanta la bunici si nu ajungi in Iulius Town, poti sa rogi un adult sa intre pe platforma, sa rezerve o data si o ora la care sa ne vedem si sa respecte pasii mentionati pe site. Ca sa ma pot intalni cu cat mai multi copii, toate intalnirile sunt gratuite, dureaza 10 minute, iar programarile se pot face pana pe 23 decembrie 2021. Partener al Mosului online este Code932.

Nu uitati dragii Mosului, ne vedem in Iulius Town sau pe https://www.moscraciunexista.ro/! (I.P.)

 

Leave a Reply