Un agent de politie si-a uitat pistolul in toaleta unei benzinarii! Arma a fost luata de o tanara in varsta de 20 de ani, care a fost identificata cu ajutorul camerelor video

Un politist din Bucuresti si-a uitat, miercuri, pistolul din dotare in toaleta unei benzinarii. El este acum anchetat, iar o femeie care ar fi luat arma si un barbat au fost retinuti in acest caz.


Agentul de politie din cadrul Sectiei 9 Politie a intrat in toaleta unei benzinarii, unde a uitat arma din dotare. El se afla in timpul serviciului, potrivit unui comunicat al Politiei Bucuresti.

In aproximativ 14 minute s-a reintors, dar nu a mai gasit pistolul.

Au fost alertati politistii aflati in teren si pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere video a fost identificata o o femeie, care a intrat in toaleta benzinariei. Femeia in varsta de 20 de ani este cea care ar fi luat pistolul.

In urma activitatilor de cercetare, arma a fost recuperata de pe un teren viran, unde a fost aruncata.

Atat femeia de 20 de ani, cat si un barbat de 33 de ani au fost retinuti in acest dosar, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Fata de agentul de politie, prin structura de control intern, au fost declansate cercetari. Agentul de politie este incadrat in structura DGPMB din anul 2018. (V.E.)

Leave a Reply