Cele mai inspirate cadouri de Craciun te asteapta la Iulius Town Timisoara, iar timisorenii pot participa la filmarea emisiunii „Chef de viata cu Armin si Claudia” (P)

In marea lume a cadourilor, fiecare dintre noi isi doreste sa fie unic, mai ales in aceasta perioada in care vrem sa ne aratam, mai mult decat oricand, aprecierea fata de cei dragi. Tu ai pregatit deja lista de cadouri pentru Craciun sau inca lucrezi la ea? Nu pierde timpul, pentru ca sarbatorile parca se furiseaza si nici nu iti dai seama cat de aproape sunt.


La Iulius Town gasesti cele mai inedite si deosebite idei de cadouri, decoratiuni ce vor aduce in casa ta atmosfera de sarbatoare si multa magie in Iulius Gardens. Luni, timisorenii pot participa la filmarea emisiunii „Chef de viata cu Armin si Claudia”, de la Antena Stars.

Nu exista perioada in an mai plina de caldura, de bucurie si de satisfactii sufletesti decat Craciunul. Familia reunita, darurile, fericirea de pe chipurile celor dragi cand vad ce le-a adus Mosul, toate te fac sa traiesti aceasta perioada aproape ca intr-o poveste.

Dar pana sa asezi cadourile sub brad, daca te transformi in ajutorul Mosului, insa iti lipseste inspiratia, vino la Targul de Craciun din Iulius Mall, situat la etaj, zona IULIUS EXPO. Aici, artizanii te intampina pana pe 24 decembrie cu bijuterii, creatii unicat din lemn si piele, ceramica, tablouri, produse naturiste, lavanda si produse derivate din lavanda, accesorii fashion vintage, ii brodate, carti, jucarii si hainute pentru copii, cadouri personalizate, gravura la comanda, manusi, portmonee, cosmetice realizate din ingrediente naturale si multe altele.

Totodata, sarbatorile de iarna sunt cel mai bun prilej de a-ti scoate la iveala creativitatea si sunt atat de festive pe cat le faci tu sa fie. Daca ai inceput deja sa aduci spriritul Craciunului in casa sau abia te cuprinde euforia, tot aici poti gasi ornamente si aranjamente de Craciun, marea majoritate realizate din materiale ecologice, dar si brazi gata decorati.

Si weekend-ul acesta, la targul de iarna WINTER IN MY TOWN atmosfera premergatoare Craciunului va fi insotita de muzica, dans si multe surprize. Sambata, de la ora 15, pe scena din cadrul targului din parcarea VIP vor urca cei mai talentati prichindei de la Palatul Copiilor Timisoara, iar de la ora 15,30, scolile de balet „The Dancers” si „Denisse Ballet School” vor avea un spectacol deosebit. Dupa-amiaza se incheie pe note muzicale alaturi de elevii de la Liceul de arta „Ion Vidu”, Ansamblurile „Flori din Campie” si „Voitegeana” impreuna cu solistii Ciprian Pop, Doriana Talpes si Bogdan Firu, Akademica Banat Chorus USAMVBT si trupa Famous.

Teatrul de papusi da startul evenimentelor de duminica. De la ora 12, cei mici pot descoperi „Visul omului de zapada”, spectacolele de balet ale scolilor „The Dancers” si „Valkay” vor continua incepand de la ora 16, iar Oana Indru, Antonia Radulescu, Incubatorul de Arte si Mihai Bizgan&Band vor sustine concerte tematice.

Surprize se anunta si pentru ziua de luni, cand in intervalul orar 17 – 22, se va filma emisiunea „Chef de viata cu Armin si Claudia”, care va fi difuzata la Antena Stars pe 15 ianuarie 2022. Toti cei care doresc sa participe pot veni la Iulius Town. Voia buna va fi asigurata de Armin Nicoara, Claudia Puican, Puiu Codreanu, Petrica Nicoara, Camelia Florea, Costi Deoanca, Andrada Cerna, Fane Banateanu, Monalisa si Radu Sufan, Cristi Neag, Petrica Brundeanu, Roxana Chirita, Sebastian Subtire, Stana Stepanescu si Boji Ciobotin. (I.P.)

Leave a Reply