Targul „Winter in my Town” si Cinema City, deschise in prima zi de Craciun si pe 1 ianuarie 2022, in ansamblul Iulius Town Timisoara (P)

Intram pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru sarbatorile de iarna, iar Iulius Town este alaturi de tine in aceasta perioada, cu un program special. Astfel, iți poți finaliza sesiunile de shopping pentru masa de Craciun, dar ai timp si sa alegi cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.


Elfii Mosului, dar si cei mai iscusiți bucatari, trebuie sa stie ca Iulius Town are un program personalizat de sarbatori. In Ajunul Craciunului, magazinele sunt deschise in intervalul orar 10 – 18, iar hipermarketul Auchan intre 07 si 18.

Tot pe 24 decembrie, cele mai noi filme de la Hollywood pot fi vizionate la Cinema City, de la ora 10,30 pana la ora 16. Esti fan Matrix? In Ajunul Craciunului are loc premiera „Matrix Renasterea”, al patrulea film din serie, care ii reuneste pe Keanu Reeves si Carrie-Anne Moss in rolurile iconice pe care le-au facut celebre, Neo si Trinity.

Sambata, 25 decembrie, in prima zi de Craciun, cu toții meritam un moment de respiro, astfel ca Iulius Mall si hipermarketul Auchan vor fi inchise. Cinema City este deschis pentru cinefili, de la ora 14 la 22. Pe lista filmelor musai de vizionat se afla „Casa Gucci”, „Spider-Man: No Way Home” si „Spencer”. Duminica, 26 decembrie, programul revine la normal.

Pregateste-te de Revelion in Iulius Town! Vineri, 31 decembrie, magazinele sunt deschise in intervalul orar 10 – 18, iar hipermarketul Auchan de la 07 pana la 18. In prima zi din noul an, 1 ianuarie 2022, Iulius Mall si hipermarketul Auchan sunt inchise, insa poți sa te relaxezi cu un film bun la Cinema City, care te asteapta in intervalul orar 14 – 22. Duminica, 2 ianuarie, programul revine la normal.

Atmosfera sarbatorilor de iarna se simte cel mai bine la targul „Winter in my Town”, din parcarea VIP. Fie ca vrei sa savurezi un vin fiert, sa cumperi ultimele cadouri sau vrei sa admiri luminitele de la 30 metri inaltime, din Roata Panoramica, targul este deschis zilnic si in aceasta perioada.

Pe 24 decembrie, programul este de la ora 12 la 18, dar din prima zi de Craciun si pana pe 30 decembrie, distractia se va prelungi pana la ora 22. In ultima zi din 2021, targul ii va primi pe vizitatori intre orele 12 – 18.

Pe 1 ianuarie 2022, noul an incepe cu voie buna, la ora 12, si va continua pana seara, la ora 22. Acelasi program, 12 – 22, va fi pana in ultima zi de targ, 16 ianuarie 2022. (I.P.)

Ca sa fii mereu la curent cu tot ce se intampla in Iulius Town, urmareste-ne pe Facebook, dar si pe site-ul www.iuliustown.ro.

Leave a Reply