Dorintele de Craciun a 120 de copii, indeplinite de angajatii United Business Center din ansamblul mixt Iulius Town Timisoara (P)

A devenit deja traditie ca angajatii United Business Center (UBC) sa primeasca, de la copiii din medii defavorizate, scrisorile destinate lui Mos Craciun. Si anul acesta a fost impodobit „Bradul Dorintelor”, iar comunitatea UBC a avut grija ca dorintele celor mici sa se indeplineasca si, mai mult decat atat, sa le ofere garantia faptului ca se intampla lucruri bune in viata, daca iti doresti cu adevarat. Astfel, cei 120 de copii s-au putut bucura deja de magia sarbatorilor.


Cei mai fericiti de Craciun sunt, cu siguranta, copiii, care asteapta nerabdatori dimineata de 25 decembrie pentru a vedea daca au fost suficient de cuminti pentru a primi cadourile pe care si le doresc.

Pentru 120 de copii ce provin din medii defavorizate din judetul Timis, Mos Craciun a ajuns mai devreme si le-a adus, pe langa cadouri, un zambet si un strop de fericire acum, in preajma sarbatorilor. Spiridusii Mosului au fost angajatii din cladirile de birouri United Business Center din ansamblul Iulius Town, care au primit scrisori ce ascund gandurile celor mici si le-au indeplinit visurile.

De la copii cu varste de 9 luni si pana la tineri de 22 ani, toti au primit incaltaminte si haine de iarna, rechizite, carti, jucarii, alimente, nelipsitele dulciuri si multe alte cadouri. Astfel, anul acesta, Mos Craciun a fost realitate si nu doar un vis pentru copiii de la Centrul de Plasament Gavojdia, Centrul de Plasament Lugoj, Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilitati Recas, Casa de tip Familial Sfantul Ioan (Nadrag), Asociatia Crestina For Help Timisoara si Centrul de Zi „Casa Olarului”.

Campania „Bradul Dorintelor” este organizata de comunitatea UBC impreuna cu Asociatia „Ajungem Mari” si a ajuns la a patra editie. (I.P.)

Leave a Reply