FLAGRANT. Dealer de cannabis din Maramures, saltat de procurorii DIICOT. In locuinta sa au fost descoperite aproape 2 kg de droguri de risc

Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Maramures a dispus arestarea preventiva, pe o perioada de 30 de zile, a unui barbat cercetat pentru trafic de droguri, dupa ce procurorii DIICOT au descoperit in locuinta sa aproape doua kilograme de droguri de risc.


In cauza, s-a retinut faptul ca inculpatul a fost prins in flagrant avand asupra sa cantitatea de 128,50 grame cannabis, actiune realizata de lucratorii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetul Marmatiei – STPF Maramures.

De asemenea, in urma punerii in aplicare a mandatului de perchezitie domiciliara de catre ofiterii de politie judiciara din cadrul B.C.C.O. Cluj Napoca – S.C.C.O. Maramures si politisti de frontiera din cadrul ITPF Sighetul Marmatiei – STPF Maramures, a fost descoperita si ridicata cantitatea de 1853,90 grame cannabis si alte mijloace de proba necesare solutionarii cauzei.

Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul ITPF Sighetul Marmatiei – STPF Maramures si al Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures. (V.E.)

Leave a Reply