Noul an 2022 a adus in Iulius Town Timisoara reduceri de pana la 70% (P)

Stilul tau are nevoie mereu de mici ajustari, care sa-ti aduca o parte din bucuriile cotidiene: un parfum nou, o rochie numai buna de scos la plimbare, o geanta sic, o pereche de incaltaminte de sezon sau pulovere perfecte pentru o escapada la munte iti vor oferi vibe-ul de care ai nevoie la inceputul noului an.


Daca vrei sa-ti imbogatesti garderoba sau iti doresti un gadget nou, accesorii statement sau vrei sa faci un refresh al casei dupa sarbatori, actualizeaza-ti wishlist-ul si profita de reducerile de pana la 70% din Iulius Town!

New year, new style and new clothes! Winter Sale a inceput in Iulius Town Timisoara, iar brandurile tale preferate te intampina cu oferte de pana la 70%. Guess, Bershka, House, Koton, Liu Jo, Mango, Peek & Cloppenburg, Marc O`Polo, Massimo Dutti, Motivi, Nissa, Oysho, Poema, Pull & Bear, Stradivarius, Terranova,Tommy Hilfiger, Zara, dar si alte locatii iti propun promotii la o gama variata de produse in tendinte, perfecte pentru un inceput de an cu stil.

Descopera reducerile Winter Sale, accesand catalogul online!

Asorteaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi din piele, cizme ori ghete calduroase! Anna Cori, Benvenuti, CCC, Deichmann, Ecco Shoes, GRID, Sizeer, Skechers, Superdry, Tezyo, Office Shoes si alte branduri de profil afiseaza reduceri luna aceasta. Daca vrei sa reintri in forma dupa sarbatori, la Adidas, Intersport, New Era, Nike ai promotii la echipamente sportive si nu numai.

In sezonul rece pielea devine sensibila, insa locatiile cu produse de skin-care si cosmetice din Iulius Town Timisoara, precum: Douglas, Inglot, MAC, Pro Beauty, Pupa Milano, Yves Rocher te asteapta cu tot ce ai nevoie pentru un ten sanatos, dar si cu oferte de pana la 60%. Magazinele cu bijuterii au redus preturile la o selectie de produse, pentru ca tu sa stralucesti in acest an. Consulta catalogul online si vezi ce branduri participa in campania Winter Sale!

Si articolele pentru copii sunt reduse cu pana 50% in Chicco, Next, Varunas si Dinoland. Iar daca anul acesta vrei sa dai un refresh casei tale, trebuie sa stii ca Zara Home, English Home si Nobila Casa au promotii de nerefuzat.

Vino in Iulius Town Timisoara si descopera reducerile din campania Winter Sale! (I.P.)

Leave a Reply