Noi surprize in acest weekend la Iulius Town Timisoara: roboti gigant, muzica live si teatru de papusi! (P)

Inceputul noului an se simte cu o efervescenta aparte la „Winter in My Town”, acolo unde timisorenii se pot bucura, in continuare, de o atmosfera relaxanta. Muzica, teatru de papusi si robotii giganti de la Robo Xperience sunt elementele cheie pentru un weekend antrenant in Iulius Town.


Sambata si duminica, cei mici vor trai o experienta de neuitat in Atriumul Iulius Mall. Intre orele 12 – 14 si 17 – 20, va avea loc Robo Xperience, unde vor fi prezenti roboti gigantici, de pana la 2,7 metri.

Cunoscutul personaj din universul Marvel, Iron Man, va fi prezent, avand 1,9 metri inaltime, pregatit pentru a proteja lumea. Alaturi de el se vor afla Bumblebee si Megatron, cei doi roboti Transformers, de 2,7 metri inaltime si sunt pregatiti sa apara in toate fotografiile voastre.

Distractia continua la „Winter in My Town” si la inceput de 2022. Vineri, pe 7 ianuarie 2022, de la ora 18, echipa de DJ de la ESD Studio seteaza vibe-ul cu cele mai noi mix-uri. Sambata, de la ora 16, programul este deschis de talentatii copii de la Incubatorul de Arte, urmati de Liliana Todea, Lia Burg si trupa The Box Office.

Pe 9 ianuarie, incepand cu ora 12, cei mici vor putea intra in lumea povestilor cu piesa „Visul omului de zapada” interpretata de marionetele de la teatrul de papusi. Seara, de la ora 17 vor urca pe scena corul Generatia Muzicii, DJ Kuky Acustic Project si formatia Phaser.

Dupa ce te-ai incarcat cu energia artistilor de pe scena si ai facut fotografii cu cei trei roboti gigant, treci si pe la standurile expozantilor din interiorul Iulius Mall. Acolo vei gasi articole handmade, realizate cu grija, decoratiuni, accesorii fashion, printre care genti de piele si bijuterii, dar si produse de ingrijire, realizate din ingrediente naturale. (I.P.)

Leave a Reply