Targul de Mirese si-a deschis portile, la Timisoara! Designerul Catalin Botezatu va prezenta un brand de costume barbatesti, in timp ce viitoarele mirese pot proba o replica a rochiei purtate de Lady Diana (P)

Primul targ de nunta din pandemie s-a deschis, astazi, la Timisoara, dupa aproape doi ani de incertitudine, in organizarea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu firma Rayana Decor.


Firmele participante au venit la Targul de Mirese cu speranta ca, in 2022, ca urmare a vaccinarii si imunizarii, evenimentele private, si nu numai, vor avea loc in conditii normale.

„Organizam acest eveniment cu sperante foarte mari, pentru ca si anul trecut, atunci cand s-a putut, noi am organizat cate ceva si acum dam startul programului expozitional cu aceasta minunata expozitie. Suntem increzatori ca vom putea organiza si celelalte expozitii”, a declarat Florica Chirita, directorul general al CCIAT, la deschiderea evenimentului gazduit de Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

Predictibilitatea a lipsit cu desavarsire in toata aceasta perioada. Cu toate acestea evenimentele frumoase necesita timp de planificare si organizare, de aceea respectand conditiile sanitare, targul vine ca o gura de oxigen pentru aceasta industrie sufocata la propriu si la figurat.

Firmele participante sunt in mare majoritate din zona de vest a tarii, dar sunt prezente si unele nume sonore din capitala si a unor brand-uri de lux de peste hotare. Catalin Botezatu va reprezenta brandul de costume barbatesti Viggo, iar designer-ul spaniol Felix Ramiro a pregatit cu minutiozitate colectia noului an.

Designerii de la Valerie Mariage vor sa le faca o surpriza mireselor si le dau sansa de a proba rochia Printesei Diana sau rochiile frumoselor ei succesoare Kate Middleton sau Megan Markle. Rochiile sunt reproduse de designerii firmei si pot fi probate la targ.

“Cum pandemia ne-a apropiat de natura si ne-am acomodat foarte bine in locuri linistite in afara orasului, in targ este prezent un hambar pentru evenimente, situat in zona deluroasa de sat a judetului Timis. Acesta propune nunti mai atipice cu meniu bufet suedez si live cooking show in serile de vara, in jurul focului de tabara”, a dezvaluit Carmen Caragea, manager la Rayna Decor.

Oferta targului acopera toate segmentele necesare unei nunti reusite si chiar poate depasi tiparele prin propuneri inedite cum ar fi cea de pictor la nunta, care la finalul evenimentului va inmana tabloul nuntii.

Orarul de vizitare a targului este urmatorul:

07.01, vineri 13.00 – 17.00

08.01, sambata 10.00 – 20.00

09.01, duminica 10.00 – 17.00

Intrarea la eveniment se face pe baza de certificat Covid. Pretul de intrare este de 10 lei/ bilet, masca este obligatorie.

Simbolic, afisul targului prezinta o mireasa cu masca, in spiritul constientizarii situatiei sanitare existente dar totodata, masca e brodata cu fluturi, semn al sperantei si al bucuriei de a planifica evenimente frumoase. (I.P.)

Organizatori: Rayna Decor in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Timis.

Informatii suplimentare: Rayna Decor – Carmen Caragea, tel. 0723984506, CCIAT – Flavia Luca, tel. 0768794522.

Leave a Reply