Inceput de incendiu la un spital din Timisoara! Pompierii au intervenit cu 7 autospeciale, insa focarul a fost descoperit la un cos de gunoi

Pompierii militari de la ISU Timis au fost solicitati sa intervina de urgenta, astazi, la Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce pe holul unitatii spitalicesti s-a simtit un miros persistent de fum.


Apelul la numarul unic 112 a fost primit la ora 13,54, iar la locul evenimentului au fost deplasate, rapid, mai multe forte si mijloace de interventie de la Detasamentele 1 si 2 Pompieri, respectiv 5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de interventie la inaltime si 22 de pompieri.

“In urma recunoasterii efectuate la fata locului, s-a simtit prezenta unui miros usor de plastic ars pe hol, fiind gasit un focar mic la un cos de gunoi dintr-un grup sanitar. Incendiul a fost lichidat in cel mai scurt timp”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatoarea de cuvant al ISU Timis.

Dupa inlaturarea pericolului de incendiu, pompierii au efectuat cercetari in intreaga cladire pentru a se asigura ca nu exista si alte focare si pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului. (V.E.)

Leave a Reply