ALERTA! Pompierii de la ISU Timis atrag atentia ca urmeaza temperaturi de -12 grade Celsius si recomanda celor ce vad persoane fara adapost pe strada sa sune la 112

Pompierii militari de la ISU Timis fac un apel de suflet la cetateni – in contextul in care, in urmatoarele doua zile, se anunta temperaturi de pana la – 12 grade, pentru a anunta imediat la 112 daca observa vreo persoana fara adapost pe strada, care ar putea deceda prin hipotermie. „Nimeni nu trebuie lasat in frig!”, este indemnul lansat cetatenilor din Timis si de oriunde.


?????̦??❗️ Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca in intervalul ?? ????????, ??? ?? – ?? ????????, ??? ??, se va inregistra o vreme deosebit de rece si ger dimineata si noaptea, cu intensificari ale vantului si temperaturi de pana la -12 grade.

„⚠️ Pentru a ramane in siguranta si in aceste conditii de ger, va recomandam sa mancati regulat si sa beti lichide, dar evitati excesul de cofeina si alcool.

De asemenea, evitati sa va extenuati fizic. Efortul fizic in conditii de frig extrem poate cauza un atac de inima. Inainte de a iesi afara pentru a face efort fizic, este necesara o incalzire a organismului.

? Totodata facem un apel catre toti cetatenii sa sune la 112 daca observa vreo persoana fara adapost pe strada. Prin acest apel ne dorim ca sa prevenim decesul acestora prin hipotermie.

? Haideti sa dam dovada de omenie si compasiune pentru aceste persoane care sunt expuse unui mare risc de deces la aceste temperaturi scazute si sa le protejam.” (I.P.)

Leave a Reply