Judecatoarea Adriana Stoicescu, despre interesul oficialitatilor de a intretine isteria Omicron: Ce se petrece acum depaseste capacitatea mea de intelegere

Judecatoarea Adriana Stoicescu, vicepresedinta Tribunalului Timis, trage un semnal de alarma vizavi de isterizarea populatiei cu privire la pericolul pe care l-ar reprezenta tulpina Omicron, in conditiile in care autoritatile medicale recunosc faptul ca aceasta forma de Covid, care poate reprezenta finalul pandemiei, este mai putin severa decat cele precedente.


In calitate de om al legii, Adriana Stoicescu acuza autoritatile ca mentin panica in randul cetatenilor, cu ajutorul televiziunilor, din ratiuni pe care nu le intelege.

Iata mesajul celebrului magistrat banatean:

“Azi sunt blonda. Inteleg numarul mare de cazuri noi. Inteleg ca foarte putine necesita internare. Inteleg ca juma’ de populatie europeana vom face covidut forma deltuta.

Inteleg ca dureaza 4,5 zile cu simptome de gripa. Ce nu inteleg nici sa ma picati cu ceara este isteria indusa de oficialitati, prin vocile pitigaiate ale duduilor probabil botoxate de pe la tv, dar corespunzator mascate.

Precizez ca am avut boala, sunt vaccinata Johnson, cred in stiinta mamii ei de stiinta si in medici, in drepturi si libertati fundamentale respectate. Dar ce se petrece acum depaseste capacitatea mea de intelegere…” (G.I.)

Leave a Reply