Tragedie pe Autostrada A1, langa Vama Nadlac II! Trei tineri cu varste de 22, 26 si 29 de ani au decedat, dupa ce autoturismul cu care se deplasau a intrat sub un TIR

Un barbat si doua femei au murit si o alta persoana a fost ranita, sambata dimineata, intr-un accident rutier produs pe Autostrada A1 Deva-Nadlac, la kilometrul 581, in zona Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II, pe sensul de iesire din tara, unde un autoturism a intrat sub un TIR.


Circulatia rutiera pe prima banda si pe cea de urgenta ale sensului de mers Deva – Nadlac a fost restrictionata, timp de cateva ore, traficul desfasurandu-se doar pe banda a doua.

La fata locului au intervenit 4 echipaje ale Detasamentului ISU Arad, respectiv 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM si 1 echipaj SMURD Nadlac.

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Arad a informat ca accidentul s-a produs la ora 6,55.

„Din cercetari a reiesit ca un barbat de 26 de ani, din Braila, care conducea un autoturism pe autostrada A1 a intrat in coliziune cu semiremorca unui ansamblu rutier care se afla in miscare pe acelasi sens de mers. In urma impactului a rezultat decesul conducatorului autoturismului si a doi pasageri de sex feminin de 22 si 29 de ani, din Braila si Tulcea. De asemenea, al patrulea pasager din autoturism, un barbat de 29 de ani din Braila, a fost transportat in stare grava la spital”, a transmis IPJ Arad.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa. (V.E.)

Leave a Reply